Εμπαπέ: «Θέλω απλώς να κερδίζω, δεν είμαι ποτέ ικανοποιημένος»
Ο Κιλιάν Εμπαπέ ότι και να κερδίσει φαίνεται πως δεν είναι ικανοποιημένος ποτέ από τον εαυτό του, με αποτέλεσμα πολλοί να τον θεωρούν αλαζόνα. Τι απαντά.
Ο Κιλιάν Εμπαπέ βρίσκεται σε ένα μετέωρο στάδιο στην καριέρα του, ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης.
Η «L’ Equipe» και το «France Football» τον ανέδειξαν κορυφαίο Γάλλο παίκτη για το 2023.
Ο Γάλλος superstar μίλησε στη γαλλική ιστοσελίδα «L’ Equipe» για την αλαζονεία που τον κατηγορούν πως έχει, καθώς ποτέ δεν είναι ικανοποιημένος, από ότι και αν κάνει στην ποδοσφαιρική του ζωή.
Αναλυτικά ο Εμπαπέ δήλωσε:
«Δεν έχει σημασία πού παίζω, η χρονιά δεν έχει σημασία, δεν είμαι ποτέ ικανοποιημένος, θέλω απλώς να κερδίζω. Δεν θα είμαι ποτέ ικανοποιημένος. Θέλω να κερδίσω το Champions League. Πηγαίνω διακοπές, ανακτώ ενέργεια και επιστρέφω με την πείνα που όλοι ξέρουν.
Δεν ευχαριστιέμαι εύκολα, οπότε δεν εντυπωσιάζομαι ποτέ με αυτό που κάνω. Είναι το κλειδί για να καταλάβω τον εαυτό μου γιατί ό,τι κάνω, λέω στον εαυτό μου ότι μπορώ να το κάνω ξανά και καλύτερα.
Έχω αυτή την πείνα να κερδίζω, δεν θέλω να είμαι σε μια ομάδα μόνο για να παίζω απλά. Γι’ αυτό μερικές φορές ο κόσμος πιστεύει ότι είμαι αλαζόνας. Δεν φοβάμαι ούτε την αποτυχία, είναι μέρος της καριέρας ενός ποδοσφαιριστή. Έχω όμως την πεποίθηση ότι γεννήθηκα για να κερδίζω και θέλω να το δείξω σε όλους.
Δεν ξέρω σε τι υστερεί η Παρί για να κερδίσει το Champions League, δεν είναι δικό μου θέμα. Πρέπει να μιλήσεις με τους ανθρώπους που φτιάχνουν την ομάδα, που οργανώνουν την ενδεκάδα, που χτίζουν αυτόν τον σύλλογο.
Απλώς προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ. Ήμουν ο καλύτερος παίκτης, πρώτος σκόρερ για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στη Ligue 1. Θα μπορούσα να τα πάω καλύτερα σύμφωνα με τους επικριτές μου.
Πολλά πράγματα με κάνουν περήφανο. Πρώτον, συνεχίζουμε να κερδίζουμε τίτλους, για το οποίο παίζουμε. Ο τίτλος είναι ο πιο δύσκολος, γι’ αυτό όλοι οι παίκτες αγωνίζονται.
Και, φυσικά, είμαι ευχαριστημένος με το να έχω διατηρήσει το προσωπικό μου επίπεδο σε μια σεζόν με περίπου 50 γκολ. Είχα εξαιρετικές στιγμές, εξαιρετικές επιδόσεις, επίσης, είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσα να τα καταφέρω ακόμα καλύτερα».
- Ιταλία: Οπαδός… έστειλε γυναίκα διαιτητή να «πλύνει τα πιάτα» και οι υπόλοιποι τον έκραξαν (vid)
- Οι νέες πιθανότητες πρόκρισης για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ – Το σενάριο για «εμφύλιο» στα πλέι-οφ
- NCAA: Νέα τρομερή εμφάνιση και «τριαντάρα» του Αβδάλα (vid)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (12/12): Δράση με Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα
- Μπακς – Σέλτικς 116-101: Επέστρεψαν στις νίκες, χωρίς τον Γιάννη
- Άτυχος ο Τζίμας: Πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του, χάνει την υπόλοιπη σεζόν (pics)
- Υποψήφιο γκολ της αγωνιστικής αυτό του Ντεσπόντοφ κόντρα στη Λουντογκόρετς (vid)
- Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μπαρτσελόνα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442