Γουίμπλεντον: Διεκόπη ο αγώνας του Τσιτσιπά με τον Μάρεϊ
Ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Αντι Μάρεϊ διεκόπη και θα συνεχιστεί σήμερα Παρασκευή...
Η αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Αντι Μάρεϊ διεκόπη λόγω του προχωρημένου της ώρας, με τη συνέχεια να δίνεται σήμερα Παρασκευή. Μπροστά στα σετ με 2-1 ο Βρετανός.
Θα περιμένει…
Οπως και στον προηγούμενο γύρο κόντρα στον Ντομινίκ Τιμ, έτσι και τώρα ο Στέφανος Τσιτσιπάς καλείται να… περιμένει προκειμένου να μάθει αν θα πάρει την πρόκριση για τον τρίτο γύρο του Wimbledon.
Πιο συγκεκριμένα, υπήρξε διακοπή στον αγώνα του έλληνα πρωταθλητή κόντρα στον Αντι Μάρεϊ, λόγω του προχωρημένου της ώρας, καθώς ο κανονισμός προβλέπει ότι όλα τα παιχνίδια θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως και τις 11 τοπική ώρα.
Προηγείται ο Βρετανός
Ετσι, η συνέχεια στη μεταξύ τους «μονομαχία» θα δοθεί σήμερα Παρασκευή.
Για την ιστορία, ο βρετανός πολύπειρος τενίστας προηγείται με 2-1 σετ, έπειτα από 2 ώρες και 53 λεπτά.
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ από τις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League (vids)
- Τα ζευγάρια στα ημιτελικά του Champions League
- Μπάγερν – Ρεάλ Μαδρίτης 4-3: Επική πρόκριση των Βαυαρών με γκολάρες στο 89′ και το 94′ (vid)
- Άρσεναλ-Σπόρτινγκ 0-0: Με κακή εικόνα οι «κανονιέρηδες» προκρίθηκαν στα ημιτελικά
- Ολυμπιακός για Δαλακούρα: «Θα είσαι πάντα μέλος της «ερυθρόλευκης» οικογένειας»
- Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης: «Χορταστικό» ημίχρονο με πέντε γκολ (vids)
- Πανιώνιος – Ολυμπιακός 13-22: Το 21Χ21 με Ζαλάνκι οι Πειραιώτες
- Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Γκιουλέρ το 0-1 για τη «βασίλισσα», ισοφάρισε σε 1-1 ο Πάβλοβιτς (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)

















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442