Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H Γη της Ελιάς: To Twitter «τα έβαλε» με τον Κουράκο και αποθέωσε Στάθη και Φίλιππο

H Γη της Ελιάς: To Twitter «τα έβαλε» με τον Κουράκο και αποθέωσε Στάθη και Φίλιππο

Η αγαπημένη σειρά του MEGA θα επιστρέψει στις οθόνες μας τον Σεπτέμβριο για τον τρίτο κύκλο.

Το φινάλε του δεύτερου κύκλου της «Γης της Ελιάς» προκάλεσε αγωνία, δημιούργησε ερωτηματικά και γέννησε τεράστια προσμονή για όσα επιφυλάσσουν τα επεισόδια της νέας σεζόν.

Η αγαπημένη σειρά του MEGA έριξε αυλαία το βράδυ της Τετάρτης (5/7) και το διπλό επεισόδιο ήταν συγκλονιστικό.

Ο Ισίδωρος κάλεσε τον Στάθη και του ζήτησε συγγνώμη για την αρνητική στάση που κρατούσε απέναντί του τόσο καιρό. Η Αθηνά τηλεφωνούσε συνεχώς στη Μαρία, αλλά εκείνη δεν απαντούσε, προκαλώντας την ανησυχία της.

Έτσι, αποφάσισε να φύγει επειγόντως για το Σούνιο. Όταν έφτασε εκεί κατάλαβε ότι είχε δίκιο που ανησυχούσε. Στο μεταξύ, ο Δημοσθένης προέτοιμασε «χτύπημα» σε μια χρηματαποστολή. Ο Ορέστης και η Δήμητρα έκαναν βόλτα με το σκάφος κι εκεί αποκαλύφθηκε η πραγματική του ταυτότητα.

Ο Στάθης, ο Φίλιππος και η Βασιλική πήγαν για ψάρεμα παρέα με φίλους. Ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει ότι μια ανέμελη στιγμή θα είχε τραγική κατάληξη.

Ο Ισίδωρος οργάνωσε δεξίωση στο σπίτι του. Παράλληλα, εκτυλίχθηκε η ληστεία στην χρηματαποστολή, η οποία τελικά μετέτρεψε τη γιορτινή διάθεση σε μια αιματηρή ομηρία.

Στην τελευταία σκηνή της σεζόν, ο αστυνόμος Κουράκος εισέβαλε στο σπίτι, ενώ ο Ισίδωρος όπλιζε το όπλο του, έτοιμος να σταθεί απέναντι από τους ληστές. Ο πυροβολισμός ακούστηκε και οι τίτλοι τέλους έπεσαν.

Ποιος είναι νεκρός στη «Γη της Ελιάς»;

Η απάντηση θα δοθεί στον τρίτο κύκλο, που θα έρθει στις οθόνες μας τον Σεπτέμβριο.

Πάντως, στο Twitter οι χρήστες έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν εικασίες. Παράλληλα, «τα βάζουν» με τον αστυνόμο Κουράκο για την αποτυχημένη επιχείρηση ενώ υποκλίνονται στο υποκριτικό ταλέντο του Πασχάλη Τσαρούχα και του Διονύση Παπανδρέου για την ερμηνεία τους στην σκηνή του παρ’ ολίγον πνιγμού της Βασιλικής.

«Πήρε την κατάσταση στα χέρια του και πήγε να σώσει νύφη, εγγόνι, γιο και αδερφή αφού ο Κουράκος είναι άχρηστος», «Άσε Κουράκο μέχρι να έρθουν τους γάζωσε όλους ο Ράμπο ο Ίση», «Τι του τα κάνετε μωρέ αυτά του Κουράκου; Αφού δεν μπορεί ο άνθρωπος», είναι μόνο κάποια από τα χιουμοριστικά σχόλια για τον αστυνόμο.

Όσο για Στάθη, Φίλιππο και Βασιλική; Οι υπερπροσπάθειές τους και το γεγονός ότι ήταν αρκετή ώρα κάτω από το νερό, έκανε το Twitter να τους «χειροκροτά»: «Ένα τεράστιο μπράβο στον Πασχάλη, στην Ιφιγένεια και στον Διονύση. Είναι απίστευτα δύσκολο το γύρισμα που έκαναν και όλοι τους ήταν καταπληκτικοί. Ίσως από τα πιο δύσκολα γυρίσματά τους βασικά. Δεν έχω λόγια για το σημερινό», «Φοβερός ο Πασχάλης Τσαρούχας»,  «Φύλακας άγγελος της πάντα και για πάντα… Για έναν πατέρα είναι εύκολο να βάλει την ζωή του σε κίνδυνο, για το παιδί του, χωρίς δεύτερη σκέψη. Για ένα σύζυγο όμως όχι».

Θυμηθείτε την τελευταία σκηνή του δεύτερου κύκλου

Δείτε κάποια από τα tweets

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024