Δικαίωση στο CAS για Μήτογλου, έπεσε στο μισό η ποινή του
Η ποινή του Ντίνου Μήτογλου για την υπόθεση ντόπινγκ έπεσε στο μισό, ήτοι στους 16 μήνες, μετά την απόφαση του CAS. Αυτό σημαίνει ότι ο Έλληνας φόργουορντ θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Παγκόσμιο του 2023 και να επιστρέψει στην Euroleague άμεσα.
Μεγάλη δικαίωση για τον Ντίνο Μήτογλου, καθώς το CAS έριξε στο μισό (στους 16 από τους 32 μήνες) την τιμωρία του για χρήση απαγορευμένων ουσιών.
Ο Έλληνας φόργουορντ είχε επιλέξει να μην ασκήσει έφεση στην απόφαση της FIBA και να πάει απευθείας στο CAS, κάτι που αποδείχθηκε σωτήριο για τον ίδιο, καθώς με αυτήν την εξέλιξη ο παίκτης θα είναι διαθέσιμος για κλήση στην Εθνική ομάδα για το Μουντομπάσκετ 2023, αλλά και για την επόμενη σεζόν της Euroleague.
Πλέον, με τα δεδομένα που διαμορφώνονται ο Ντίνος Μήτογλου είναι σε θέση να επιστρέψει στην δράση μετά από το πέρας της Κυριακής 23 Ιουλίου.
Μένει να φανεί σε τι κατάσταση θα βρίσκεται ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και της Αρμάνι Μιλάνο και αν θα λάβει τελικά το τηλεφώνημα από τον Δημήτρη Ιτούδη για να βρεθεί στην αποστολή της Εθνικής για τις Φιλιππίνες.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Με 0-0 απέναντι στη Μαρκό, έκλεισε τη σεζόν στη Super League 2 η πρωταθλήτρια Καλαμάτα, ενώ ο Πανιώνιος νίκησε 3-0 εντός τον Ολυμπιακό Β’ . «Αγκαλιά» με την παραμονή η Ελλάς Σύρου νίκησε 1-0 τα Χανιά.
Με δύο γκολ του Ντάνι Γουέλμπεκ η Μπράιτον επικράτησε με 2-1 της Λίβερπουλ η οποία έμεινε για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη και χάνει έδαφος για την τετράδα.
LIVE: Φούλαμ – Μπέρνλι. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φούλαμ – Μπέρνλι για την 31η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.
Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε με πολύ θετικά λόγια για τον Χουάντσο και συγκεκριμένα για την άμυνα που έπαιξε στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα.