Ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στα Τρίκαλα παίρνει το όνομα του Παπανικολάου
Μεγάλη τιμή για τον Κώστα Παπανικολάου, καθώς ένα νέο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στο Διαλεκτό Τρικάλων θα πάρει το όνομά του.
Μια σπουδαία τιμή θα ζήσει ο αρχηγός του Ολυμπιακού και της Εθνικής ομάδας, Κώστας Παπανικολάου, καθώς την προσεχή Δευτέρα (26/06) ο Δήμος Τρικκαίων θα πραγματοποιήσει εκδήλωση ονοματοδοσίας γηπέδου στο Διαλεκτό, τόπος καταγωγής του φόργουορντ του Ολυμπιακού.
Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος, το νέο ανοιχτό γήπεδο στο Διαλεκτό Τρικάλων θα πάρει το όνομα του «Πάπ».
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Τρικκαίων:
«Τη Δευτέρα η ονοματοδοσία του γηπέδου μπάσκετ «Κώστας Παπανικολάου» στο Διαλεκτό Δ. Τρικκαίων.
Με μια εκδήλωση ονοματοδοσίας γηπέδου προς τιμή του Κώστα Παπανικολάου, τιμά ο Δήμος Τρικκαίων τον αρχηγό της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης. Το νέο γήπεδο μπάσκετ στο Διαλεκτό, τόπο καταγωγή του διεθνή καλαθοσφαιριστή θα φέρει το όνομά του, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023, στις 20:00, στον χώρο του γηπέδου.
Ο Κώστας Παπανικολάου έχει τιμήσει τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας και έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Ευρώπη και ΝΒΑ), κατακτώντας πλήθος τίτλων. Το νέο γήπεδο μπάσκετ αντικατέστησε το παλιό, δίνοντας ακόμη μία διέξοδο στη νεολαία του χωριού.
Η εορταστική εκδήλωση ξεκινά νωρίτερα, στις 17:30, καθώς περιλαμβάνει και διεξαγωγή τουρνουά μπάσκετ, το 3on3dialekto, με τη συμμετοχή 16 ομάδων (έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής).
Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων».
- Η προφητική ατάκα του Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Το να πεθάνεις στο γήπεδο είναι το πιο όμορφο πράγμα…»
- Η UEFA ανακοίνωσε ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου
- Θρήνος στο ευρωπαϊκό μπάσκετ: «Έφυγε» ο Ντούσαν Βουγιόσεβιτς
- Το μήνυμα του Ταρέμι για την εκεχειρία στον πόλεμο: «Να ζήσει το Ιράν»
- Γράφει ιστορία ο Παπανικολάου: Έγινε τρίτος παίκτης με τα περισσότερα ματς στην Euroleague
- Το πανό-σπόντα των οπαδών της Ζαλγκίρις και η… ιδιαίτερη απάντηση της Ντουμπάι (pics)
- Οι διαιτητές της 37ης αγωνιστικής – Ο Ντιφαλά στο Παναθηναϊκός – Βαλένθια
- Το συγκινητικό «αντίο» του Πίρλο στον Λουτσέσκου: «Με μεγάλωσες σαν γιο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/michael-heng-HXM4NOBOzXc-unsplash-315x220.jpg)














































![Πειραιάς: Στο λιμάνι ο Κικίλιας – Πασχαλινές ευχές σε εργαζόμενους και ταξιδιώτες [εικόνες και βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/photo_5958678244989013067_y-315x220.jpg)



















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442