Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μόνο για ένα σετ ζορίστηκε η Σάκκαρη κόντρα στη Βοντρούσοβα (2-0)

Μόνο για ένα σετ ζορίστηκε η Σάκκαρη κόντρα στη Βοντρούσοβα (2-0)

Η Μαρία Σάκκαρη δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο σετ κόντρα στην Τσέχα Μαρκέτα Βοντρούσοβα και πήρε την πρόκριση -επικρατώντας της αντιπάλου της με 2-0- για τους «4» του τουρνουά στο Βερολίνο.

Η Μαρία Σάκκαρη τα βρήκε σκούρα στο πρώτο σετ κόντρα στην Μαρκέτα Βοντρούσοβα, όμως στο δεύτερο ανέβασε στροφές και επικράτησε της αντιπάλου της με 2-0 (7-6 (9-7), 6-1) παίρνοντας την πρόκριση για την τετράδα του τουρνουά στο Βερολίνο.

Σε έναν αγώνα που κανονικά θα διεξάγονταν χθες, αλλά λόγω βροχής έγινε σήμερα, η Μαρία ξεκίνησε με μπρέικ κόντρα στην Βοντρούσοβα νούμερο 53 στον κόσμο, ωστόσο η Τσέχα ανταπάντησε με δικό της μπρέικ ισοφαρίζοντας τον αγώνα σε 2-2. Κατόπιν τόσο η Βοντρούσοβα όσο και η Μαρία κράτησαν το σερβίς τους για να οδηγηθούμε στο τάι μπρέικ.

Εκεί η Μαρία αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα, γύρισε το σετ, το οποίο πήρε τελικώς με 7-6 (9-7).

Στο δεύτερο σετ η Βοντρούσοβα έδειχνε να έχει αδειάσει, πράγμα που εκμεταλλεύτηκε η πρωταθλήτριά μας η οποία όντως εξαιρετική με δυο μπρέικ επικράτησε της αντιπάλου της σε περίπου μιάμιση ώρα με 2-0 σετ  (6-1 το δεύτερο σετ).

Πλέον η Μαρία περιμένει την αντίπαλο της σήμερα στους «4» του τουρνουά. Αυτή θα είναι μία εκ των Ελίνα Αβενισιάν ή Ντόνα Βέκιτς, με την αναμέτρηση να διεξάγεται αργότερα γι’ αυτό και η Σάκκαρη θα πρέπει να ξεκουραστεί για να ανακτήσει δυνάμεις.

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024