Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αινιγματικός Χεζόνια: Τι απάντησε σε φίλο του Παναθηναϊκού που του ζήτησε να επιστρέψει

Αινιγματικός Χεζόνια: Τι απάντησε σε φίλο του Παναθηναϊκού που του ζήτησε να επιστρέψει

Ο Μάριο Χεζόνια, ένας από τους αγαπημένους παίκτες της πράσινης κερκίδας, έδωσε αινιγματική απάντηση όταν ένας φίλος της ομάδας του ζήτησε να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.

Ο Μάριο Χεζόνια είναι δηλωμένος… οπαδός του Παναθηναϊκού. Ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για την ομάδα, ακόμα και όταν έφυγε άκομψα από τους πράσινους για την Ούνιξ Καζάν και το παχυλό συμβόλαιο που του προσέφερε τότε.

Από το καλοκαίρι του 2021, πολύ νερό κύλησε στο αυλάκι. Ο Κροάτης φόργουορντ πήγε στη συνέχεια στη Ρεάλ Μαδρίτης όπου πρόσφατα κατέκτησε και τον τίτλο της Euroleague κόντρα στον Ολυμπιακό, μην παραλείποντας να κρατά πάντα το όνομά του στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού.

Είτε με αναρτήσεις του μάνατζερ του, είτε με αναφορές στον Αταμάν δεν αφήνει το θέμα της ενδεχόμενης επιστροφής του στον Παναθηναϊκό να «κρυώσει».

Τελευταίο… επεισόδιο, ήταν η αινιγματική του απάντηση σε σχόλιο μέσω twitter ενός οπαδού του Παναθηναϊκού ο οποίος αφού ανέφερε το όνομά του έγραψε: «Καλημέρα από το Ζάγκρεμπ της Κροατίας. ΥΓ: Δεν φεύγουμε από εδώ αν δεν υπογράψει ο Μάριο Χεζόνια», με τον Κροάτη να του απαντά χαρακτηριστικά και με… πράσινες καρδιές:«Χαχαχαχα! Καλημέρα φίλε! Απόλαυσε την Κροατία».

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024