Το σίριαλ Ορμπελίν Πινέδα καλά κρατεί και δύσκολα θα έχει τέλος άμεσα. Η ΑΕΚ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τη Θέλτα για την απόκτηση του διεθνή Μεξικανού και σύμφωνα με το «Relevo» η ισπανική ομάδα έχει βάλει προς πώληση τον ποδοσφαιριστή.
Ο Πινέδα βρίσκεται στη λίστα μαζί με τους Βέιγα, Γκαλάν και Αϊντού, για τους οποίους η Θέλτα είναι έτοιμη να ακούσει προσφορές. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ομάδα της Γαλικίας θα μπει σε συζητήσεις για τον Πινέδα με ένα ποσό στα επτά με οκτώ εκατ. ευρώ.
Το βάρος των πωλήσεων έχει πέσει στον Λουίς Κάμπος που έχει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή στη Θέλτα, ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο αν λόγο για τις πωλήσεις θα έχει και ο νέος προπονητής του συλλόγου. Η Θέλτα βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου τεχνικού της και δεν αποκλείεται να παίξει και αυτός ο παράγοντας τον ρόλο του.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.