Σε πολύ υψηλά επίπεδα παραμένει η ζήτηση του κόσμου του Ολυμπιακού για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν.
Όπως ενημέρωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, περισσότεροι από 6.000 φίλαθλοι έχουν κλείσει τη θέση τους στο «Γ. Καραϊσκάκης», κάτι που δείχνει τη μεγάλη στήριξη του κόσμου στην ομάδα ακόμη και μετά από μία πολύ κακή χρονιά.
Από τη Δευτέρα (12/6) τα εκδοτήρια στο γήπεδο έξω από τη θύρα 25 θα είναι και πάλι ανοιχτά, από τις 10:00 μέχρι και τις 18:00 για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, παράλληλα καθημερινά και όλο το 24ωρο είναι διαθέσιμα τα διαρκείας και μέσω του διαδικτύου από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Να σημειωθεί πως μέχρι τις 21/06 έχουν δικαίωμα ανανέωσης οι περσινοί κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας με τις τιμές της 1ης περιόδου, όπως επίσης με τις ίδιες τιμές της 1ης περιόδου μπορούν να αγοράσουν το διαρκείας τους νέοι κάτοχοι σε κενές θέσεις της προηγούμενης σεζόν. Από τις 22/06 ελευθερώνονται οι θέσεις των περσινών κατόχων που δεν έχουν ανανεωθεί μέχρι τότε και πλέον ισχύουν οι τιμές της 2ης περιόδου.
Η νίκη της ΑΕΚ στην Τουρκία επί της Σαμσουνσπόρ της εξασφάλισε την βέβαιη πρόκριση στα πλέι-οφ του Conference League και παράλληλα... εκτόξευσε τις πιθανότητές της για το top-8 της διοργάνωσης.
Κατά τη διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου γυναικών στην Ιταλία, η διαιτητής του αγώνα δέχθηκε λεκτική επίθεση από οπαδό, με την υπόλοιπη εξέδρα πάντως να αντιδρά έντονα εναντίον του...
Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουν σχεδόν «κλειδώσει» την παρουσία τους στα πλέι-οφ του Europa League, ενώ διατηρούν ακόμη πιθανότητες για το τοπ-8 - Ποιές οι πιθανότητες για ελληνικό «εμφύλιο».
Ο Νεοκλής Αβδάλας συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ με τη φανέλα του Βιρτζίνια Τεκ, με τον Έλληνα φόργουορντ να καταγράφει 30 πόντους στην τελευταία του εμφάνιση.