Σαουδάραβας για λογαριασμό της Αλ – Ιτιχάντ και ο Ενγκολό Καντέ…
Μετά την απόκτηση του Καρίμ Μπενζεμά οι πρωταθλητές Σαουδικής Αραβίας, ολοκλήρωσαν ακόμη ένα καλοκαιρινό μεταγραφικό μπαμ, κάνοντας δικό τους τον 32χρονο Γάλλο μέσο.
Οι απολαβές του θα φτάσουν τα 100 εκατ. ευρώ ετησίως (!), ενώ ο ίδιος θα διατηρεί τα δικαιώματα διαχείρισης της εικόνας του.
O Kαντέ ολοκλήρωσε μια επταετία στην Τσέλσι μετρώντας φέτος μόλις 9 συμμετοχές και 1 ασίστ.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.