Πρωταθλήτρια η Αντβέρμπ στο θρίλερ του Βελγίου: Πιθανή αντίπαλος του Παναθηναϊκού η Γκενκ
Με ένα γκολ του Αλντερβάιρελντ στις καθυστερήσεις η Αντβέρπ πήρε το 2-2 στο Γκενκ και στέφθηκε πρωταθλήτρια Βελγίου για πρώτη φορά μετά το 1957! Πιθανή αντίπαλος του Παναθηναϊκού η Γκένκ
Σε ένα φινάλε ακατάλληλο για καρδιακούς η Αντβέρμπ στέφθηκε πρωταθλήτρια Βελγίου για πρώτη φορά μετά το 1957, χάρη στο γκολ του Αλντερβάιρελντ στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Γκένκ (2-2).
Η Γκενκ κατάφερε να πάρει δις το προβάδισμα με τα γκολ των Αροκοντάρε (45’) και Χέινεν (75’) ωστόσο η ομάδα της Αμβέρσας ισοφάρισε πρώτα με τον Κερκ στο 58’ και εν συνεχεία με τρομερό σουτ του Αλντερβάιρελντ στο 90+4’, στερώντας τον τίτλο στους γηπεδούχους!
Έτσι, η Αντβέρπ θα βρεθεί στα playoffs του Champions League, η Γκενκ στον 2ο προκριματικό γύρο όπου δύναται να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό και η Ουνιόν στα playoffs του Europa.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το ταξίδι στις ΗΠΑ για προσωπικούς λόγους και τίθεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Ανδρέας Τεττέη μεγαλούργησε στο ντεμπούτο του στα ευρωπαϊκά γήπεδα, αλλά ο Παναθηναϊκός έχασε μέσα από τα χέρια του τη νίκη κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν.
Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας συνεχίζει να... μαγεύει με τη φανέλα της Γκενκ και μετά το τελευταίο ματς κόντρα στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ δήλωσε έτοιμος να αρχίσει να σκοράρει και περισσότερο.
Ακριβά πλήρωσαν Παναθηναϊκός και Ματίας Λεσόρ όσα ακολούθησαν το buzzer beater του Μπόλντγουϊν στο φινάλε του πρόσφατου ματς με τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ - Πρόστιμο και στον Γιώργο Μπαρτζώκα.