Πρωταθλήτρια η Αντβέρμπ στο θρίλερ του Βελγίου: Πιθανή αντίπαλος του Παναθηναϊκού η Γκενκ
Με ένα γκολ του Αλντερβάιρελντ στις καθυστερήσεις η Αντβέρπ πήρε το 2-2 στο Γκενκ και στέφθηκε πρωταθλήτρια Βελγίου για πρώτη φορά μετά το 1957! Πιθανή αντίπαλος του Παναθηναϊκού η Γκένκ
Σε ένα φινάλε ακατάλληλο για καρδιακούς η Αντβέρμπ στέφθηκε πρωταθλήτρια Βελγίου για πρώτη φορά μετά το 1957, χάρη στο γκολ του Αλντερβάιρελντ στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Γκένκ (2-2).
Η Γκενκ κατάφερε να πάρει δις το προβάδισμα με τα γκολ των Αροκοντάρε (45’) και Χέινεν (75’) ωστόσο η ομάδα της Αμβέρσας ισοφάρισε πρώτα με τον Κερκ στο 58’ και εν συνεχεία με τρομερό σουτ του Αλντερβάιρελντ στο 90+4’, στερώντας τον τίτλο στους γηπεδούχους!
Έτσι, η Αντβέρπ θα βρεθεί στα playoffs του Champions League, η Γκενκ στον 2ο προκριματικό γύρο όπου δύναται να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό και η Ουνιόν στα playoffs του Europa.
Ο αναλυτής του NBA Κέντρικ Πέρκινς τόνισε σε δηλώσεις του ότι το γεγονός πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ξεκαθαρίζει το θέμα της παραμονής του ή όχι στους Μιλγουόκι Μπακς, συνιστά λανθασμένο χειρισμό.