Παναθηναϊκός: Παρών ο Γκουντάιτις κόντρα στον Ολυμπιακό, προπονήθηκε κανονικά
Παρών για τον Παναθηναϊκό όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Αρτούρας Γκουντάιτις στο πρώτο παιχνίδι των τελικών της Basket League κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.
Όλους τους παίκτες διαθέσιμους θα έχει ο Χρήστος Σερέλης για την πρώτη αναμέτρηση των τελικών της Basket League του Παναθηναϊκού κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (4/6, 21:15), με τον Αρτούρας Γκουντάιτις να δηλώνει παρών.
Συγκεκριμένα ο Λιθουανός άσος φαίνεται πως ξεπέρασε το πρόβλημα με την ίωση που τον ταλαιπώρουσε και τον άφησε εκτός της χθεσινής προπόνησης χθες (2/6) και σήμερα, Σάββατο, έβγαλε όλο το πρόγραμμα κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού που τρίβει τα χέρια του πλέον από ικανοποίηση αφού θα πάει στο Φάληρο με όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.
Ο Εργκιν Αταμάν στάθηκε στην πολύ καλή απόδοση του Βεζένκοφ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, ενώ παραδέχθηκε ότι κάποιοι παίκτες του φοβούνται μετά από τόσες σερί ήττες.