Βουλιαγμένη – Ραντνίτσκι 9-10: Ανώδυνη ήττα με το βλέμμα στο Final 8
Η Βουλιαγμένη ηττήθηκε με 10-9 από τη σερβική Ραντνίτσκι και ετοιμάζεται πλέον για το Final 8 του Champions League και τον προημιτελικό με την Μπρέσια.
Με ήττα μπροστά στο κοινό της, αλλά εξασφαλισμένη από την προηγούμενη αγωνιστική την πρόκριση στο final-8 του Βελιγραδίου, ολοκλήρωσε η Βουλιαγμένη τις υποχρεώσεις της στη φάση των ομίλων του Champions League Ανδρών.
Ο ΝΟΒ έχασε την προσήλωση του στο τέταρτο οκτάλεπτο και είδε την Ραντνίτσκι να πανηγυρίζει το «διπλό» στο κολυμβητήριο του Λαιμού με 10-9, για την 14η και τελευταία αγωνιστική. Αντίπαλος της Βουλιαγμένης στον προημιτελικό του final-8 θα είναι η Μπρέσια.
Ο ΝΟΒ ήλεγχε τη… μοίρα του μέχρι το φινάλε του τρίτου οκταλέπτου, η λήξη του οποίου τον βρήκε στο «εύθραυστο» +1 (8-7). Ωστόσο, στον… επίλογο της αναμέτρησης, η ελληνική ομάδα δέχθηκε τρία αναπάντητα γκολ, με τους Στανόγεβιτς και Κόγιτς να χαρίζουν στην Ραντνίτσκι για πρώτη φορά «αέρα» δύο τερμάτων (8-10).
Η Βουλιαγμένη δεν είχε τις λύσεις και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 9-10 στο παίκτη παραπάνω, που ήταν και το τελικό σκορ, το οποίο χάλασε τη φιέστα του ΝΟΒ για την ιστορική πρόκριση στο final-8.
LIVE: Τσέλσι – Παρί Σεν Ζερμέν. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσέλσι – Παρί Σεν Ζερμέν για τη φάση των «16» του Champions League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 3.
LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης για τη φάση των «16» του Champions League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2.