Θάνατος οπαδού ΑΕΚ: Πέθανε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις
Διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.
Ένας 48χρονος οπαδός της “Ένωσης” που είχε πάει μαζί με την κοπέλα του στο γλέντι που είχαν στήσει οι φίλαθλοι της ομάδας, κατέρρευσε έξω από το γήπεδο και άνοιξε έρευνα από την Ελληνική Αστυνομία.
Ο 48χρονος οπαδός είχε πάει μαζί με την κοπέλα του στο γλέντι των φιλάθλων της ΑΕΚ έξω από το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, έτσι ώστε να γιορτάσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο ίδιος σωριάστηκε στο έδαφος και στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο “Γ. Γεννηματάς”.
Εκεί νοσηλεύτηκε, μέχρι τις 18 Μαΐου κι εν συνεχεία πήρε εξιτήριο κι επέστρεψε σπίτι του, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Λίγες ώρες αργότερα, όμως, ο 48χρονος είπε στη μητέρα του πως δεν αισθάνεται καλά.
Έτσι διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου άφησε την τελευταία του πνοή. Μετά τον θάνατό του η μητέρα του κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι πριν σωριαστεί στο έδαφος στη Νέα Φιλαδέλφεια, στις 13 Μαΐου, είχε δεχτεί χτυπήματα από αγνώστους. Μάλιστα, δόθηκε νέα διάσταση στις συνθήκες θανάτου του ίδιου.
Το πόρισμα του ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροψία, αναφέρει πως ο 48χρονος οπαδός είχε υποστεί αιμάτωμα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
- Κρίση χωρίς προηγούμενο στη Φενέρμπαχτσε
- Δίκη Τεμπών: Μήνυση κατά Κυρανάκη και νομική κίνηση κατά Καραμανλή προανήγγειλε κατηγορούμενος
- Ποιες θεωρούνται οι πρώτες «κλεισμένες» μεταγραφές της Euroleague: Ο ΜακΙντάιρ, ο Πίτερς και οι τρεις κινήσεις της Μπαρτσελόνα
- Κρήτη: Ένα 5χρονο παιδί πάτησε αναμμένα κάρβουνα σε παραλία – Στο εξωτερικό με ειδική πτήση
- Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ και Ντέμπι Ρόου – Οι δύο σύζυγοι του Μάικλ Τζάκσον
- Ο 89χρονος αφού πυροβόλησε και τραυμάτισε υπάλληλο στον ΕΦΚΑ πήγε στο Ειρηνοδικείο στη Λουκάρεως και πυροβόλησε άλλα 3 άτομα
- Λαμπρίνα Μπαρμπετάκη, Πρόεδρος PIF: «Ζητάμε την επιβράβευση της καινοτομίας, όχι μόνο την πρόσβαση!»
- Σούπερ ημιτελικός στο Champions League: Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν με το… βλέμμα στη Βουδαπέστη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442