Με όλους τους παίκτες στον Βόλο η ΑΕΚ
Δεν ανακοίνωσε αποστολή για τον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ ο Ματίας Αλμέιδα που πήρε όλους τους παίκτες στον Βόλο.
Η ΑΕΚ προπονήθηκε το πρωί της Τρίτης (23/5) στα Σπάτα και έπειτα αναχώρησε για τον Βόλο όπου θα διανυκτερεύσει ενόψει του αυριανού (24/5, 20:30) τελικού Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό.
Ο Ματίας Αλμέιδα δεν θέλησε να βγάλει αποστολή και πήρε μαζί του όλους τους ποδοσφαιριστές κρατώντας ενωμένη την ομάδα στο τελευταίο και πολύ μεγάλο ματς της σεζόν, όπου η Ένωση διεκδικεί το νταμπλ μετά από 45 χρόνια.
Μαζί θα είναι και ο Σέρχιο Αραούχο ο οποίος φυσικά δεν μπορεί να αγωνιστεί λόγω του τραυματισμού του, ωστόσο ήταν αδύνατο να μην είναι δίπλα στους συμπαίκτες του.
- Γκολ και highlights από όλα τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «8» του Champions League (vid)
- Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2: Η αποβολή του Κουμπαρσί άνοιξε τον δρόμο για τους φιλοξενούμενους (vid)
- Παρί Σεν Ζερμέν – Λίβερπουλ 2-0: Επίδειξη δύναμης από τους πρωταθλητές Ευρώπης (vids)
- Μούρθια – ΠΑΟΚ 89-85: Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η σερί χρονιά ο «δικέφαλος» (vid)
- Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης: Με 10 οι «Μπλαουγκράνα», προβάδισμα οι Ροχιμπλάνκος! (vids)
- Champions League: Στο 11′ άνοιξε το σκορ η Παρί κόντρα στη Λίβερπουλ (vid)
- Παναθηναϊκός – ΖΑΟΝ το ζευγάρι των τελικών στη Volley League Γυναικών (vid)
- Νίκολιτς: «Αν επιτρέψουμε στη Ράγιο να πιάσει τον ρυθμό της τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-136x85.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442