Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην Πάτρα, σημαίνοντας συναγερμό στην Αστυνομία.
Δύο άνδρες διαπληκτίζονταν στην οδό Σεφέρη, στην Πάτρα, πίσω από το Παμπελοποννησιακό στάδιο και άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία.
Στο σημείο έσπευσε περιπολικό της Άμεσης Δράσης, προσήγαγε το ένα από τα δύο άτομα, όμως η συνέχεια ήταν επεισοδιακή, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news.
Με γεμάτο όπλο απείλησε αστυνομικούς
Ο δεύτερος άνδρας όχι μόνο αντιστάθηκε σθεναρά στη σύλληψη, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 έβγαλε όπλο και απείλησε τους αστυνομικούς. Μάλιστα, όπως διαπιστώθηκε, το όπλο είχε σφαίρα στη θαλάμη.
Τελικά, ο άνδρας συνελήφθη, ενώ στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες χειρίστηκαν με ψυχραιμία το συμβάν.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για άτομα που έχουν σχέση με το χώρο της νύχτας.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ εξετάζονται στα Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τα Μαθηματικά (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και τη Βιολογία (Ο.Π. Σπουδών Υγείας)