Eurovision 2023: Η αιχμηρή ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή για το 4άρι στην Κύπρο
Με τον δικό της τρόπο σχολίασε η τραγουδίστρια τους μόλις τέσσερις βαθμούς που έδωσε η κριτική επιτροπή της Ελλάδας στη συμμετοχή της Κύπρου στη φετινή Eurovision.
Έκπληξη προκάλεσε το 4άρι που έδωσε η Ελλάδα στην Κύπρο στον τελικό της 67ης Eurovision.
Συγκεκριμένα, η πενταμελής κριτική επιτροπή έδωσε τους 12 βαθμούς στο Βέλγιο ενώ στον Andrew Lambrou, που ερμήνευσε το «Break a Broken Heart» έδωσε μόλις 4 βαθμούς. Αντιθέτως, το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό, χάρισε στον 25χρονο το 12άρι.
Ο νεαρός τραγουδιστής συγκέντρωσε συνολικά 126 βαθμούς και κατέλαβε την 12η θέση, απέχοντας μόλις τρεις βαθμούς από την δεκάδα.
Οι 4 βαθμοί που δόθηκαν στην Κύπρο εξόργισαν τους χρήστες του διαδικτύου που δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως η επιτροπή της Ελλάδας δεν βοήθησε τη συμμετοχή της Κύπρου και τα αρνητικά σχόλια στα social media πήραν «φωτιά».
Η στάση της Ελλάδας εξόργισε και την Καίτη Γαρμπή. Η γνωστή τραγουδίστρια, σε ανάρτησή της, καταγγέλλει την πράξη της χώρας μας, λέγοντας ότι «στερήσαμε από την Κύπρο τη δεκάδα που άξιζε πραγματικά, επειδή η ελληνική επιτροπή δεν ντράπηκε κι έδωσε 4 στον Andrew Lambrou. Κανονίστε με τις βλακείες σας εκεί να συνεχίσετε έτσι & στο τέλος να μας πάρουν πίσω οι Κύπριοι από το χαλούμι μέχρι τη θεά Άννα Βίσση! #eurovisiongr».
Η ανάρτησή της
Στερήσαμε από την Κύπρο τη δεκάδα που άξιζε πραγματικά, επειδή η ελληνική επιτροπή δεν ντράπηκε κι έδωσε 4 στον Andrew Lambrou. Κανονίστε με τις βλακείες σας εκεί να συνεχίσετε έτσι & στο τέλος να μας πάρουν πίσω οι Κύπριοι από το χαλούμι μέχρι τη θεά Άννα Βίσση! #eurovisiongr
— Καίτη Γαρμπή (@KaitiGarbi) May 14, 2023
- Καλάβρυτα: Αμαξοστοιχία σταμάτησε για να βοηθήσει ορειβάτες – Με καρδιακά προβλήματα ο ένας
- Ισραήλ: Δύο νεκροί μετά από επίθεση Παλαιστίνιου – Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
- Σπείρα παραβίαζε μπαλκονόπορτες και έμπαινε σε σπίτια στη Δράμα – Μέλος της συνελήφθη στην Θεσσαλονίκη
- Οριστικό: Την Τρίτη (30/12) θα γίνει το Μαρούσι – Παναθηναϊκός
- Με 4 τρόπους ο Λανουά μεταφέρει την πίεση στους διαιτητές
- Μαλαισία: Δεκαπέντε χρόνια κάθειρξης για τον πρώην πρωθυπουργό Νατζίμπ Ραζάκ
- Τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία της τέχνης: Η χαμένη τοιχογραφία του Τσιμαμπούε στην Ασίζη μπορεί να επιστρέψει
- Αχαΐα: 16 ετών το θύμα του θανατηφόρου τροχαίου στην Πατρών-Πύργου – Πώς έγινε το δυστύχημα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)


















![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 26.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/chris-klein-arb98T7qFi4-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442