Με σοβαρά εγκαύματα 72χρονος μετά από έκρηξη φιάλης υγραερίου στο σπίτι του στην Κω
Άμεση ήταν η μεταφορά του με ΙΧ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του
Με σοβαρά εγκαύματα σε όλο του το σώμα μεταφέρθηκε στις 7 το πρωί της Τετάρτης στο Νοσοκομείο της Κω 71χρονος, που τραυματίστηκε από έκρηξη φιάλης υγραερίου στη κατοικία του.
Το ατύχημα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, συνέβη την ώρα που ο 72χρονος βρίσκονταν στην αυλή του σπιτιού του και ενώ ψηνόταν καφές στην κουζίνα υγραερίου.
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις η φωτιά ξέσπασε από διαρροή της φιάλης και ακολούθησε έκρηξη, από την οποία ο 72χρονος υπέστη βαριά εγκαύματα.
Άμεση ήταν η μεταφορά του με ΙΧ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του.
Η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή, ενώ πιθανή θεωρείται η διακομιδή του σε Νοσοκομείο της Αττικής.
- Βanda Entopica: Καταγγέλει τον δήμαρχο της Φλώρινας για απειλές, επειδή τραγούδησε Σλάβικα
- Καλιφόρνια: Τρεις νεκρούς άφησε πίσω της η σαρωτική καταιγίδα
- Από τον Φόντεν στον Ρόδρι: Τα «αστέρια» της Premier League που «κατέρρευσαν» χρηματιστηριακά στο 2025 (pic)
- Ιαπωνία: Επίθεση με μαχαίρι σε εργοστάσιο – Τουλάχιστον 15 τραυματίες, συνελήφθη ο δράστης
- Από τα μπαχαρικά μέχρι τον έρωτα, τα πιο τρελά γκάτζετ που έφερε το 2025 στον κόσμο της τεχνολογίας
- Από την UEFA στη Νότια Αμερική: και το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο υιοθετεί το Financial Fair Play
- Άρης Μουγκοπέτρος: Στα δικαστήρια της Τρίπολης μετά τη μήνυση της συζύγου του – «Αισθάνθηκε ότι απειλείται» λέει ο δικηγόρος της
- Havaianas – Και για ποιον λόγο, παρακαλώ, η Δεξιά μποϊκοτάρει τις αγαπημένες σαγιονάρες της Βραζιλίας;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/golden-visa-768x516-1-1-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)
















































![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ot_golden_visa24_1-1200x703-315x220.jpg)























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442