Με σοβαρά εγκαύματα σε όλο του το σώμα μεταφέρθηκε στις 7 το πρωί της Τετάρτης στο Νοσοκομείο της Κω 71χρονος, που τραυματίστηκε από έκρηξη φιάλης υγραερίου στη κατοικία του.
Το ατύχημα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, συνέβη την ώρα που ο 72χρονος βρίσκονταν στην αυλή του σπιτιού του και ενώ ψηνόταν καφές στην κουζίνα υγραερίου.
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις η φωτιά ξέσπασε από διαρροή της φιάλης και ακολούθησε έκρηξη, από την οποία ο 72χρονος υπέστη βαριά εγκαύματα.
Άμεση ήταν η μεταφορά του με ΙΧ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του.
Η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή, ενώ πιθανή θεωρείται η διακομιδή του σε Νοσοκομείο της Αττικής.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας