Φούλαμ – Λέστερ 5-3: Ο Μάρκο Σίλβα «βύθισε» κι άλλο τις «αλεπούδες»
Σε ένα χορταστικό ματς στο Λονδίνο, η Φούλαμ νίκησε με 5-3 τη Λέστερ η οποία μπορεί να βρεθεί ακόμη και κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού με το τέλος της αγωνιστικής.
Η βαθμολογικά αδιάφορη Φούλαμ επικράτησε της Λέστερ με 5-3 σε ένα χορταστικό ματς στο «Κρέιβεν Κότατζ» και την έφερε σε ακόμη πιο δύσκολη θέση όσον αφορά στην παραμονή στην Premier League. Έτσι οι «αλεπούδες» έμειναν στους 30 πόντους και σε περίπτωση που το βράδυ νικήσουν Νότιγχαμ και Έβερτον, θα βρεθούν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Ο χορός των γκολ άνοιξε στο 11′ με εκτέλεση φάουλ του Γουίλιαν ενώ στο 17′ ο Βινίσιους έκανε το 2-0 από ασίστ του Γουίλσον. Στο 45′ η Φούλαμ πέτυχε και το 3-0 με ωραία προσπάθεια και σουτ του Κέιρνι.
Οι Λονδρέζοι δεν έριξαν ρυθμό ούτε στο δεύτερο ημίχρονο και στο 51′ ο Κέιρνι πάλι έκανε το 4-0. Ο Μπαρνς με ωραίο σουτ στο 59′ μείωσε σε 4-1 ενώ στο 65′ ο Βάρντι δεν κατάφερε να νικήσει από τα 11 μέτρα τον Λένο και να μειώσει ακόμη περισσότερο.
Με υπέροχο σουτ του Γουίλιαν στο 70′ η Φούλαμ έκανε το 5-1 και στο 80′ ο Μάντισον μείωσε σε 5-2 με εκτέλεση πέναλτι. Το τελικό 5-3 διαμόρφωσε στο 89′ με κοντινό πλασέ ο Μπαρνς.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.