Σεισμός 4,5 Ρίχτερ και μεγάλης διάρκειας σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στην Εύβοια με αποτέλεσμα να γίνει αισθητός και στην Αττική.
Όπως αναφέρει το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών, ο σεισμός καταγράφηκε στα 7 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά από τους Ζάρακες στην Εύβοια και το εστιακό του βάθος εντοπίζεται στα 11 χιλιόμετρα.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας