Το τρίτο παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ για τα προημιτελικά του Basketball Champions League θύμιζε περισσότερο με σκηνικό… πολέμου παρά με μπασκετική αναμέτρηση.
Οι φίλοι των Ισραηλινών είχαν πάει… αποφασισμένοι στο γήπεδο για βοηθήσουν την ομάδα τους να προκριθεί, μετά και όσα είχα συμβεί στο κλειστό των Άνω Λιοσίων και τα επεισόδια που είχαν ξεσπάσει μεταξύ των οπαδών των δύο συλλόγων.
Μάλιστα οι άνθρωποι της Ένωσης προχώρησαν σε καταγγελία αναφέροντας ότι λίγο πριν το τέλος του αγώνα δέχθηκε επίθεση ο πάγκος της ομάδας και ο τζένεραλ μάνατζερ Γιώργος Χήνας.
Παράλληλα, το φως της δημοσιότητας έχει δει ένα βίντεο το οποίο και δείχνει τη μασκότ της Χάποελ να χτυπά τον γυμναστή της ΑΕΚ ενώ περνούσε από δίπλα του κατά τη διάρκεια ενός τάιμ άουτ.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη και Έλενα Ξενάκη συμπεριλήφθησαν στην καλύτερη επτάδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πόλο της Πορτογαλίας, στο οποίο η Εθνική μας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.
Να επιστρέψει στις νίκες και να ξεκινήσει έτσι νέο θετικό σερί στην Ευρωλίγκα, θέλει ο Ολυμπιακός το βράδυ της Παρασκευής (6/2, 21:15) στο ΣΕΦ, υποδεχόμενος τη Βίρτους Μπολόνια.
Δύο θρύλοι του ιταλικού ποδοσφαίρου αντάμωσαν στο Ρίο, με τον Κάρλο Αντσελότι να υποδέχεται τον Φάμπιο Καναβάρο και τους δύο να ανταλλάζουν δώρα και να θυμούνται τα... παλιά.