Στο κλίμα των εκλογών της 21ης Μαΐου ζει η Ελλάδα ενώ παράλληλα οι καταναλωτές, αυτές τις ημέρες να σπεύδουν στις αγορές για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής, τα δώρα για τα βαφτιστήρια και τα γλυκά τα οποία παραδοσιακά θα καταναλωθούν ενόψει Πάσχα.
Πώς συνδέονται λοιπόν οι εκλογές με το Πάσχα;Την απάντηση δίνει ένα ζαχαροπλαστείο το οποίο παρασκευάζει τσουρέκια στα χρώματα των κομμάτων.
«Τσουρέκια σε όλα τα χρώματα, για να μη μείνει κανένας παραπονεμένος. Και κόκκινο και μπλε και πράσινο», λέει η ιδιοκτήτρια του ζαχαροπλαστείου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας