Στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό έχει στραμμένη την προσοχή της η ΑΕΚ.
Η Ενωση φιλοξενείται αύριο (12/4, 19:30) από τους «ερυθρολεύκους», έχοντας το πάνω χέρι για την πρόκριση στον τελικό μετά και το 3-0 της Αγιά Σοφιάς.
Ο Ματίας Αλμέιδα καταστρώνει τα πλάνα του για τον επαναληπτικό της Μεγάλης Τετάρτης και όπως φαίνεται, θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα.
Ο Μουκουντί τέθηκε στη διάθεση του Αργεντινού τεχνικού και διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα των κιτρινόμαυρωμ, πιθανότατα με παρτενέρ τον Μήτογλου. Ο Στάνκοβιτς, όπως σε όλα τα ματς Κυπέλλου, θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια, ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Μοχαμαντί. Δεξιά θα παίξει ο Ρότα, μιας και ο Σιντιμπέ βρίσκεται στα πιτς.
Από εκεί και πέρα, στη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ, ένας εκ των Γιόνσον, Σιμάνσκι αναμένεται να πάρει ανάσες, με τον Γαλανόπουλο να φοράει φανέλα βασικού , ενώ οι Πινέδα, Μάνταλος και Φερνάντες θα έχουν πιο δημιουργικό ρόλο. Στην επίθεση θα αγωνιστεί ένας εκ των Γκαρσία ή Τσούμπερ, ενώ πάντα «παίζει» το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν και οι δύο.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.