Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Το «21 στα 21» στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος πέτυχε η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού. Δύο μέρες μετά τη νίκη (12-18) επί του ΑΝΟ Γλυφάδας στο κολυμβητήριο «Αντ. Δημητρόπουλος» (20ή αγωνιστική), οι πρωταθλήτριες Ευρώπης επικράτησαν με 12-6 του ΠΑΟΚ στο Παπαστράτειο, στο πλαίσιο της 21ης «στροφής» της Α1.
Κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, τα κορίτσια του Ολυμπιακού κυριάρχησαν απόλυτα και κατέκτησαν εύκολα τη νίκη στον Πειραιά, διευρύνοντας στο 21-0 το νικηφόρο σερί τους στο πρωτάθλημα. Πλέον, οι «ερυθρόλευκες» στρέφουν την προσοχή τους στην 22η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Α1, αντιμετωπίζοντας τον Εθνικό στο Παπαστράτειο, την Δευτέρα (3/4, 19:30).
Ο Ολυμπιακός «μπήκε» δυνατά στο ματς, παίζοντας εξαιρετική άμυνα και προηγήθηκε με 6-0, στο 2:30 της δεύτερης περιόδου, με γκολ της Β. Πλευρίτου. Οι «ασπρόμαυρες» πέτυχαν το πρώτο τους τέρμα 14 λεπτά μετά την έναρξη του ματς, μειώνοντας σε 6-1, με την Ελ. Πλευρίτου να «χτυπάει» από την περιφέρεια, για το 7-1.
Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 7-2 προβάδισμα για τις πρωταθλήτριες Ευρώπης, οι οποίες με δύο τέρματα της Κρίστμας (6:58, 1:58), έφτασαν στο 9-2, στο τρίτο οκτάλεπτο, με την Σ. Καριπίδου να μειώνει σε 9-3. Στην τέταρτη περίοδο, η Τριχά «έγραψε» το 11-4 (4:00), η Ξενάκη το 12-5 στην κόντρα (1:55), με τις «ερυθρόλευκες» να επικρατούν, τελικά, με 12-6.
«Σήμερα, ήταν ένα ματς στο οποίο θέλαμε να διατηρήσουμε υψηλό ρυθμό. Σίγουρα, υπάρχουν κάποιες δυσκολίες, γιατί λείπαμε για αρκετό διάστημα λόγω της Εθνικής και θα ξαναφύγουμε. Παρόλα αυτά, πρέπει να παίζουμε όπως ξέρουμε και να βγάζουμε μια πάρα πολύ καλή εικόνα, όπως και κάνουμε. Επόμενο ματς με τον Εθνικό, θέλουμε να διατηρήσουμε το σερί νικών που έχουμε».
Από τα γήπεδα στα τηλεοπτικά στούντιο του Μουντιάλ: Ο θρυλικός Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα γίνει αναλυτής στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2026, σε μια διοργάνωση που αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης
Κίνηση ανθρωπιάς από την Μπαρτσελόνα που αγωνίζεται με μία ειδική φανέλα κόντρα στη Νιούκαστλ προκειμένου να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down.
Η Μπράγκα ανέτρεψε το 2-0 της Ουγγαρίας και επικρατώντας στην Πορτογαλία της Φερεντσβάρος με 4-0 προκρίθηκε στα προημιτελικά του Europa League όπου περιμένει τον νικητή από το Μπέτις- Παναθηναϊκός.