Εκπαιδευτικοί: Νέα κήρυξη τρίωρων στάσεων εργασίας από τη ΔΟΕ κατά της αξιολόγησης
Οι εκπαιδευτικοί συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους κατά της ατομικής αξιολόγησης.
Στο πλαίσιο της προσπάθειας αποτροπής της υλοποίησης της ατομικής αξιολόγησης των εκπαιδευτικών, η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΔΟΕ) κήρυξε νέες τρίωρες στάσεις εργασίας από την ερχόμενη Δευτέρα 3 Απριλίου, μέχρι και την Παρασκευή 28 Απριλίου.
Οι ώρες των στάσεων εργασίας
Αναλυτικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, οι στάσεις εργασίας έχουν κηρυχθεί για το 1ο ή 2ο 3ωρο του προγράμματος των σχολικών μονάδων όπως επίσης και επιπλέον στάση εργασίας που καλύπτει το ολοήμερο και διευρυμένου ωραρίου (14:00 – 17:30).
«Η μεγαλειώδης συμμετοχή του κλάδου στην πανεκπαιδευτική απεργία και τις κινητοποιήσεις της 15ης Φεβρουαρίου 2023, σηματοδοτεί την αποφασιστική συνέχιση του αγώνα για την υπεράσπιση του Δημόσιου σχολείου και της Δημόσιας Παιδείας, ενάντια στους νόμους της εμπορευματοποίησης, της χειραγώγησης, της κατηγοριοποίησης και του αποκλεισμού.
Από άκρη σε άκρη σε όλη τη χώρα το σχολείο του επιθεωρητισμού έκλεισε, για να μείνει ανοιχτό το κοινωνικό αγαθό της γνώσης των μαθητών μας, η παιδαγωγική μας υπόσταση, η εργασία μας και η δημοκρατική λειτουργία των σχολείων.
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας, οργανώνουμε τα επόμενα βήματα», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ΔΟΕ μετά τη Γενική Απεργία της 15ης Φεβρουαρίου.
- Καμπότζη και Ταϊλάνδη συνεχίζουν τις εχθροπραξίες παρότι ο Τραμπ ανακοινώνει συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
- Ρουμανία: Διαδηλώσεις κατά της διαφθοράς στο δικαστικό σύστημα – Αποκαλύψεις για πιέσεις από υψηλά κλιμάκια
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)


























































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442