Σε φυλάκιση 18 μηνών με αναστολή καταδικάστηκε ένας 23χρονος, καθώς υπέκλεψε τους κωδικούς των πιστωτικών καρτών ενός δικηγόρου από τον Βόλο.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 23χρονος προσπάθησε αρχικά να σηκώσει χρήματα, ωστόσο δεν τα κατάφερε και έτσι προέβη σε ηλεκτρονικές αγορές αξίας 10.250 ευρώ μεταξύ των οποίων και ένα τηλέφωνο iPhone.
Κατά την ακροαματική διαδικασία στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου αποδείχτηκε πως ο 23χρονος είχε καταφέρει να «κλωνοποιήσει» το κινητό τηλέφωνο του δικηγόρου, με αποτέλεσμα να δέχεται με sms τους extra κωδικούς για την έγκριση των συναλλαγών και την ολοκλήρωση των αγορών.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο δικηγόρος είχε δει το κινητό του τηλέφωνο να «νεκρώνει» για αρκετές ώρες, προφανώς εκείνες που ο δράστης προχωρούσε στις ηλεκτρονικές αγορές έχοντας πρόσβαση στο κινητό του θύματος.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας