Με τηλεκάρτα κατάφερε να ανοίξει, τα κλειδωμένα κρατητήρια του ΑΤ Βόλου και να δραπετεύσει ένας 48χρονος Αλβανός, το απόγευμα της Πέμπτης, ενώ για την υπόθεση συνελήφθη ο σκοπός των κρατητηρίων, ο οποίος με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία.
Ο δραπέτης που τελικά συνελήφθη, εκτίει ποινές φυλάκισης για ενδοοικογενειακή βία κατά της συζύγου και της πεθεράς του και είχε μεταχθεί στον Βόλο για να δικαστεί για νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, ενώ πλέον κατηγορείται και για απόδραση.
Ένορκη Διοικητική εξέταση
Όπως αναφέρει το magnesianews.gr, ο αλλοδαπός, που κρατούνταν για να οδηγηθεί σήμερα Σάββατο στα Δικαστήρια του Βόλου, το έσκασε από τα κρατητήρια, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ο σκοπός ήταν απασχολημένος.
Η απόδραση έγινε άμεσα αντιληπτή, με αποτέλεσμα να γίνει μεγάλη κινητοποίηση του συνόλου των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας και ο κρατούμενος των φυλακών Λάρισας, να εντοπιστεί στις 8.30 το βράδυ στο κέντρο του Βόλου.
Ο αλλοδαπός θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, στο πλαίσιο του αυτόφωρου με την κατηγορία της απόδρασης κρατουμένου.
Για το περιστατικό αναμένεται να διαταχτεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες απόδρασης και πώς ο σκοπός στην είσοδο του αστυνομικού μεγάρου δεν αντιλήφθηκε τον 48χρονο.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα