Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο του Νίκου Οικονομόπουλου από το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται.
Ένας θαμώνας, που είχε έρθει στο τσακίρ κέφι, θέλησε να εκφράσει τον θαυμασμό του αλλά ξέφυγε λίγο. Τι έκανε;
Ναι μεν πήρε πανέρια με λουλούδια από τις κοπέλες του μαγαζιού, αλλά τα πέταξε με μανία προς τον τραγουδιστή, με αποτέλεσμα να τον χτυπήσουν στο πρόσωπο.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ενώ ερμηνεύει την επιτυχία του με τίτλο «Από έρωτα», τα λουλούδια «σκάνε» στο πρόσωπό του, με τον ίδιο να μην κρύβει τον εκνευρισμό του. Αφού σταμάτησε να τραγουδά, κοίταξα για κάποια λεπτά επίμονα τον θαμώνα που του τα πέταξε και μετά συνέχισε το κομμάτι.
«Από έρωτα δεν πέθανε κανείς. Από πανέρι όμως;», «Και μετά όταν ξυπνάς από τον έρωτα τρως την πιατέλα στο κεφάλι», «Νομίζω ότι αυτό πόνεσε», «Στα μπουζούκια σου λένε ότι μαζί με τα λουλούδια πρέπει να πετάς και το πανέρι;», «Κρατιέται για να μην αντιδράσει», είναι μόνο κάποια από τα σχόλια των χρηστών στο TikTok.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας