Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Είμαστε 1000% μαζί σας»: Viral οι δηλώσεις αστυνομικού για τις διαδηλώσεις για τα Τέμπη

«Είμαστε 1000% μαζί σας»: Viral οι δηλώσεις αστυνομικού για τις διαδηλώσεις για τα Τέμπη

Viral το βίντεο νεαρού αστυνομικού για τις διαδηλώσεις για την τραγωδία στα Τέμπη.

Tο βίντεο αστυνομικού που τάσσεται υπέρ των διαδηλώσεων για το δυστύχημα στα Τέμπη δεν άργησε να γίνει viral στα social media.

«Μακάρι να μπορούσαμε και εμείς ως ένστολοι να κάναμε κάτι αντίστοιχο, αλλά δυστυχώς δεν μας επιτρέπεται κάτι τέτοιο», ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «είμαστε 1000% μαζί σας».

Το viral βίντεο του αστυνομικού

Το βίντεο του αστυνομικού, στο οποίο σχολίαζε τις κινητοποιήσεις, δεν άργησε να γίνει viral στα social media.

«Επειδή με ρωτάνε αρκετοί περαστικοί για το τι θα γίνει με τις πορείες σήμερα (σ.σ. τις χθεσινές κινητοποιήσεις), τα επεισόδια κλπ. Σίγουρα θα είναι μία από τις μεγαλύτερες πορείες, που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα γιατί περιμένουμε κοντά στις 40 με 50 χιλιάδες άτομα», αναφέρει αρχικά ο αστυνομικός για τις διαδηλώσεις για τα Τέμπη.

@vaggelisbatarlis #policia #police #policeofficer #greece🇬🇷 #fy #fypシ ♬ πρωτότυπος ήχος – BATARLIS

«Εμείς είμαστε 1000% μαζί σας. Mακάρι να μπορούσαμε και εμείς ως ένστολοι να κάναμε κάτι αντίστοιχο. Aλλά δυστυχώς δεν μας επιτρέπεται κάτι τέτοιο, γιατί είναι αντισυνταγματικό. Το ότι δεν επιτρέπεται να κάνουμε κάτι αντίστοιχο, δε σημαίνει ότι εμείς είμαστε απέναντί σας.

Το να καθίσετε να βγείτε στην πορεία και να διαδηλώσετε ειρηνικά είναι ό,τι καλύτερο για μένα. Και πρέπει να το κάνετε για τα παιδιά που χάθηκαν, γιατί χάθηκαν άδικα. Και για αυτούς και για τις οικογένειές τους.

Το να κάτσετε, να βγείτε έξω και να κάψετε πράγματα. Το να ακούω ότι έρχονται από το εξωτερικό άτομα για να διαδηλώσουν ή για να χτυπήσετε αστυνομικούς. Δεν ξέρω που θα απαλύνει τον πόνο των ψυχών που χάθηκαν. Μακάρι να πάνε όλα καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αστυνομικός, με το βίντεο να συγκεντρώνει μέχρι στιγμής πάνω από 222.000 likes.

Στο συλλαλητήριο και τη διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των απεργιακών καλεσμάτων του Εργατικού Κέντρου Αθηνών, της ΑΔΕΔΥ και των σωματείων βάσης, η συμμετοχή ήταν μεγαλειώδης.

Οι κινητοποιήσεις πραγματοποιήθηκαν με αφορμή το μοιραίο δυστύχημα στα Τέμπη, όπου 57 συνάνθρωποί μας έχασαν τη ζωή τους. Θεωρούνται οι μεγαλύτερες των τελευταίων ετών, κάτι που αναγνωρίστηκε και από αστυνομικούς.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024