Τέμπη: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της 20χρονης Φραντζέσκας – Την κήδεψε ο παπάς που την βάφτισε
Η Φραντζέσκα έχασε ακαριαία τη ζωή της καθώς επέβαινε στο πρώτο βαγόνι της αμαξοστοιχίας
Το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη τους Φραντζέσκα Μπέζα που σκοτώθηκε στο πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι της νεαρής σοπράνο.
Η 20χρονη επέβαινε στα πρώτα βαγόνια της αμαξοστοιχίας με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία τη ζωή της.
Για την αναγνώριση της σορού της χρειάστηκε να δώσει δείγμα DNA η οικογένειά της.
Η σορός της μεταφέρθηκε στις 11.30 στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος στο Πανόραμα Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσει στις 12.00 η εξοδιος ακολουθία.
Την κήδεψε ο παπάς που την βάφτισε
«Είναι πολύ δύσκολες στιγμές για έναν κληρικό, να κηδευει τα παιδιά που ο ίδιος βάφτισε και μάλιστα σε μικρή ηλικία. Με το δυστύχημα των Τεμπών σοκαρίστηκαν όλοι. Δυστυχώς στην ενορία μας είχαμε τέσσερα άτομα (θύματα), τρία κορίτσια τα οποία είχα βαφτίσει εγώ και έναν παιδικό μου φίλο, μεγαλύτερο σε ηλικία», ανέφερε ο ιερέας Νεκτάριος.
Η Φραντζέσκα σπούδαζε στο τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
Η μουσική ήταν η μεγάλη της αγάπη και είχε κάνει σπουδές και στο Δημοτικό Ωδείο Πυλαίας Χορτιάτη.
Πριν τέσσερα χρόνια είχε κυκλοφορήσει κι ένα δικό της αγγλόφωνο τραγούδι με τον τίτλο «Three years later» όπου υπέγραφε μουσική και στίχους. Στο τραγούδι η Φραντζέσκα Μπέζα εκτός από την φωνή, υπέγραφε την σύνθεση και τους στίχους.
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)








































![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)


























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442