Με τέσσερις αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό παρατάσσει τον Παναθηναϊκό για το ματς με τον Παναιτωλικό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπρινιόλι, στην άμυνα οι Χουάνκαρ, Μάγκνουσον, Σένκεφελντ και Κώτσιρας, στον άξονα θα είναι οι Πέρεθ, Κουρμπέλης και Τσέριν, με τον Σπόραρ στην κορυφή της επίθεσης, τον Παλάσιος δεξιά και τον Μαντσίνι αριστερά.
Ο Ολυμπιακός παραμένει ο απόλυτος αυτοκράτορας του ελληνικού αθλητισμού, με τις 14 ευρωπαϊκές κούπες σε επίπεδο ερασιτεχνικών σπορ, την ώρα που ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στο μηδέν μετά την ήττα της ομάδας βόλεϊ γυναικών στον τελικό του Challenge Cup.
Ανάβουν φωτιές ιταλικά δημοσιεύματα, καθώς αναφέρουν ότι ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν θα ανανεώσει με την Μπολόνια και υποστηρίζουν ότι ο Άρης ενδιαφέρεται για την πρόσληψη του έμπειρου προπονητή.