Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Abby Choi: Επέστρεψαν στο σημείο της τραγωδίας - Ψάχνουν τα ακρωτηριασμένα μέλη του μοντέλου

Abby Choi: Επέστρεψαν στο σημείο της τραγωδίας – Ψάχνουν τα ακρωτηριασμένα μέλη του μοντέλου

Ψάχνουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν να εντοπίσουν τα ακρωτηριασμένα μέλη της Abby Choi.

Σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσουν περισσότερα στοιχεία για την άγρια δολοφονία της Abby Choi, οι αστυνομικοί επέστρεψαν στο χωριό όπου σημειώθηκε η τραγωδία.

Οι αστυνομικοί ερευνούν πόρτα πόρτα, ρωτώντας τους κατοίκους στο Lung Mei Tsuen αν άκουσαν θορύβους ή είδαν κάποιον ύποπτο στη γειτονιά στις 21 Φεβρουαρίου. Συγκεντρώνουν στοιχεία για τη φρικτή δολοφονία του 28χρονου μοντέλου Abby Choi.

Μετά τα ανατριχιαστικά ευρήματα στο σπίτι της φρίκης, οι αρχές αναζητούν τον κορμό και τα χέρια της Abby Choi που αρκωτηριάστηκε από τον πρώην σύζυγό της και μέλη της οικογένειάς του.

Η 28χρονη Abby Choi βρήκε τραγικό θάνατο στο σπίτι που είχε νοικιάσει ο πρώην πεθερός της. Οι τέσσερις ύποπτοι κατηγορούνται ότι διαμέλισαν το πτώμα της σε ένα διαμέρισμα 500 τετραγωνικών μέτρων στο γραφικό χωριό New Territories.

Ψάχνουν τα μέλη της Abby Choi

Το κρανίο και αρκετά πλευρά της άτυχης 28χρονης Abby Choi εντοπίστηκαν την Κυριακή μέσα στο σπίτι. Η αστυνομία ερευνά μια χωματερή στο Ta Kwu για τα ακρωτηριασμένα μέλη που δεν έχουν μέχρι στιγμής εντοπιστεί.

Οι έρευνες έχουν αποβεί μάταιες μέχρι στιγμής. Οι αστυνομικοί προσπαθούν με κάθε τρόπο να συγκεντρώσουν περισσότερα στοιχεία για το έγκλημα που σόκαρε τον κόσμο.

View this post on Instagram

A post shared by Abby Choi (@xxabbyc)

Δώδεκα αστυνομικοί μετέβησαν στο χωριό το πρωί της Τετάρτης για να μιλήσουν με τους ντόπιους. Ορισμένοι βοήθησαν τους ερευνητές, παρέχοντας υλικό από κάμερες κλειστών κυκλωμάτων ασφαλείας που είχαν εγκαταστήσει στα σπίτια και τα αυτοκίνητά τους.

Μια συνταξιούχος αποκάλυψε τις ερωτήσεις που της έκαναν οι αστυνομικοί. Μεταξύ άλλων τη ρώτησαν αν είχε ακούσει θορύβους ή αν είχε δει ύποπτη δραστηριότητα ή ανθρώπους την περασμένη Τρίτη.

«Δεν άκουσα τίποτα και πήγα για ύπνο νωρίς εκείνο το βράδυ» δήλωσε η 65χρονη Chan, που ζει στο χωριό για πάνω από δύο δεκαετίες.

View this post on Instagram

A post shared by Abby Choi (@xxabbyc)

Ο 28χρονος πρώην σύζυγός της Alex Kwong, ο 31χρονος αδελφός του Anthony, ο πατέρας του Kwong Kau, 65, και η 63χρονη μητέρα του Jenny Li συνελήφθησαν το Σαββατοκύριακο για την άγρια δολοφονία του 28χρονου μοντέλου. Η μητέρα του κατηγορείται για προσπάθεια παραπλάνησης των αρχών.

Ο πρώην σύζυγος της Abby Choi

Ο πρώην σύζυγος της Abby Choi

Ο πρώην σύζυγός της, όπως γίνεται γνωστό, θα εμφανιστεί στο δικαστήριο και για υποθέσεις κλοπών που καλύπτουν μια δεκαετία. Εκτός από κοσμήματα, φέρεται να έκλεψε και ράβδους χρυσού. Υποθέσεις για τις οποίες θα βρεθεί στο δικαστήριο μετά τη σύλληψή του για την άγρια δολοφονία της Abby Choi.

Η άγρια δολοφονία πιστεύεται ότι συνδέεται με μια διαμάχη μεταξύ της Abby Choi, του άνεργου πρώην συζύγου της Alex Kwong και της οικογένειάς του για ένα ακίνητο αξίας δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων στη γειτονιά Kadoorie Hill στο Ho Man Tin.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024