Η αστυνομία «άναψε» κόκκινο στους οπαδούς της ΑΕΚ για το ματς με τον ΟΦΗ, ενώ το ίδιο έκανε και για εκείνους του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι Κυπέλλου με τη Λαμία.
Μπορεί ΟΦΗ και ΑΕΚ να τα βρήκαν ώστε να ανοίξει θύρα για τον κόσμο της Ένωσης στο «Γεντί Κουλέ», ωστόσο υπολόγισαν χωρίς την αστυνομία που «άναψε» κόκκινο.
Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως η Ένωση δεν θα έχει τους οπαδούς της στο γήπεδο, αφού και σε άλλα ματς στο παρελθόν η αστυνομία ήταν αρνητική για φιλοξενούμενους στην έδρα των Κρητικών, αλλά τελικά άνοιξε θύρα.
Τις επόμενες μέρες θα φανεί τι θα γίνει τελικά, αφού ολοκληρωθούν και οι συσκέψεις για τα μέτρα ασφαλείας.
Από εκεί και πέρα, στοπ μπήκε και στους οπαδούς του ΠΑΟΚ για το ματς Κυπέλλου με τη Λαμία.
Προ ημερών, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας γνωστοποίησε πως απαγορεύεται η μετακίνηση των οπαδών του Δικεφάλου ενώ με ανακοίνωσή της η ομάδα της Φθιώτιδας έκανε γνωστό πως δικαίωμα εισόδου στο «Αθανάσιος Διάκος» θα έχουν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.