Κατατέθηκε η έφεση της ΑΕΚ
Εγινε το αναμενόμενο, με την ΑΕΚ να καταθέτει έφεση για το ματς με τον Ατρόμητο.
Αυτό που περιμέναμε. Η ΑΕΚ κατέθεσε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης για την υπόθεση της μεζούρας και κυνηγάει να πάρει στα… χαρτιά το ματς με τον Ατρόμητο.
Το πρωί της Πέμπτης (16/2) οι άνθρωποι της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ προχώρησαν στην έφεση και η δικαστική τους κόντρα με την ομάδα των δυτικών προαστίων περνάει σε δεύτερο στάδιο.
Η Ένωση είχε στη διάθεσή της 48 ώρες για να προχωρήσει σε έφεση και το έπραξε την τελευταία ημέρα της προθεσμίας. Η εκδίκαση της υπόθεσης αναμένεται να πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, με τους «κιτρινόμαυρους» να ελπίζουν σε ανατροπή σκηνικού.
Θυμίζουμε, πως το Πειθαρχικό Όργανο της Super League είχε δικαιώσει τον Ατρόμητο λόγω «έλλειψης υπαιτιότητας».
- «Γιγαντομαχία» Ρεάλ – Μπάγερν και ζευγάρια… φωτιά στο Champions League – Ποιες είναι οι πιθανότητες πρόκρισης στους «4» (pic)
- Κόντρα στη Μπασκόνια ο Ολυμπιακός για ένα ακόμη βήμα προς το πλεονέκτημα
- Χαμός στους Μπακς με Αντετοκούνμπο: Μεγάλη διαφωνία για την επιστροφή του στα παρκέ (pic)
- «Κλειδώνει» την πρόκριση στους «8» η ΑΕΚ με την Τσέλιε, να δώσει συνέχεια στο ευρωπαϊκό όνειρο ο Παναθηναϊκός
- Θάντερ – Νετς 121-92: Τρομερός Γκίλτζιους-Αλεξάντερ και 10η σερί νίκη για την Οκλαχόμα
- Γουόρντ: «Αν δεν είσαι εγωιστής οι… Θεοί του μπάσκετ θα στο ανταποδώσουν»
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
- Συμπληρώθηκε το παζλ: Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης του Champions League
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 19.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/manouchehr-hejazi-QeoXkIesiCo-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442