Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έκανε «φύλλο και φτερό» την ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός!

Έκανε «φύλλο και φτερό» την ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός!

Οι δικηγόροι του Ολυμπιακού, Δημακόπουλος και Καρπετόπουλος ξετίναξαν την «γραμμή» της ΑΕΚ – Αύριο (10/2) η απόφαση για το Ατρόμητος-ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ πήγε στο δικαστήριο για να ολοκληρώσει το σχέδιο της που ξεκίνησε από το γήπεδο του Περιστερίου. Το παραδέχθηκε άλλωστε η ίδια η δικηγόρος της κα Ρίζου… σμπαραλιάζοντας την δήθεν ηθική της ΑΕΚ για ματς στα γήπεδα και όχι στα χαρτιά. Η ΑΕΚ ζήτησε ξεκάθαρα να πάρει το ματς στα χαρτιά ντροπιάζοντας ακόμη και τους ίδιους τους οπαδούς της.

Ένα σχέδιο που άπαντες στο δικαστήριο της Σούπερ Λιγκ βγάζουν στην σέντρα! Οι δικηγόροι του Ολυμπιακού, ο πολύπειρος σε κορυφαίες δίκες, Βασίλης Δημακόπουλος και ο Δημήτρης Καρπετόπουλος με επιχειρήματα έκαναν φύλλο και φτερό την ΑΕΚ! Μίλησαν για την πρακτική που ακολουθήθηκε με την… θρυλική πλέον μεζούρα αλλά και την στάση της ΑΕΚ.

«Η διαδικασία δεν είναι πειθαρχική. Έχει κανονιστικό χαρακτήρα. Για τον ίδιο λόγο που έχει έννομο συμφέρον η ΑΕΚ, έχουν και οι άλλες ομάδες που ακολουθούν στη βαθμολογία. Δεν φτάνει να λές ότι έχω ένα εκατοστό ποντο διαφορά στη κάθετη μέτρηση της οριζόντιας δοκού πρέπει να πει και πως τον διαπίστωσε. Αν το αποδεικτικό μέσο είναι μη νόμιμο, δεν μπορεί να ληφθεί υπόψη. Ετσι θα γινόταν στα ποινικά δικαστήρια.

Η ράβδος εξορισμού εξορισμού είναι άκαμπτη, μόνο το ακόντιο είναι εύκαμπτο αλλά αυτό δεν είναι ράβδος. Την κατακόρυφη δεν την μετράς σωστά με μια ραβδοταινία. Την οριζόντια δοκό τη μετράς. Ο αδόκιμος τρόπος που υιοθέτησε ο διαιτητής για να μετρήσει δεν αποδίδει ασφαλή αποτελέσματα. Το αποδεικτικό μέσο δεν είναι σωστό. Η απόφαση του διαιτητή να μη γίνει αγώνας είναι εσφαλμένη και πρέπει να διατάξετε τη διεξαγωγή του αγώνα», ανέφερε ο κ. Δημακόπουλος.

«Το άρθρο 19 του δικονομικού κανονισμού επιτρέπει την πρόσθετη παρέμβαση. Μιλάμε εδώ και 2.5 ώρες για μια μέτρηση. Αυτό δεν είναι πειθαρχική διαδικασία, είναι διαδικασία ορθής ή μη εφαρμογής του κανονισμού. Η ΑΕΚ λέει ότι δεν τηρήθηκε ο κανονισμός αλλά δεν υπέστη καμία βλάβη, δεν έγινε ο αγώνας. Διαπιστώθηκε μια παράβαση και ο διαιτητής είπε ότι δεν πρέπει να γίνει. Η ΑΕΚ είπε ότι όλους τους αγώνες τους δίνει στο γήπεδο, αυτό θέλουμε κι εμείς.

Πρέπει με την απόφαση σας, ο αγώνας να επανοριστεί με τον σωστό τρόπο. Δεν είπανε ποτέ ότι ο Ατρόμητος επίτηδες κατέστησε το γήπεδο αντικανονικό, τον κατηγόρησαν για απρονοησία που δεν είχε εφεδρικά δοκάρια και για τσαπατσουλιά. Αν τιμωρηθεί σήμερα, θα επέλθουν στη βαθμολογία συνέπειες μη αναστρέψιμες. Η μόνη ορθή απόφαση που μπορείτε να πάρετε είναι να επανοριστεί ο αγώνας σε ένα γήπεδο που να είναι όπως πρέπει, αν δεν είναι το γήπεδο του Ατρόμητου», πρόσθεσε από την πλευρά του ο κ. Καρπετόπουλος.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024