Η Νιούκαστλ έκλεισε θέση στον τελικό και περιμένει…
Η Νιούκαστλ επικράτησε για δεύτερη φορά της Σαουθάμπτον (2-1) και προκρίθηκε στον τελικό του League Cup όπου θα αντιμετωπίσει πιθανότητα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Η Νιουκάστλ επιβεβαίωσε τα προγνωστικά, νίκησε για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα την Σαουθάμπτον, στο δεύτερο ημιτελικό του League Cup, κι έγινε η πρώτη φιναλίστ του τελικού της διοργάνωσης που είναι προγραμματισμένος για τις 26 Φεβρουαρίου.
Μετά το 1-0 στο «Σεντ Μέρις» την περασμένη εβδομάδα (24/01), οι «ανθρακωρύχοι» επικράτησαν απόψε (31/01) και στο «Σεντ Τζέιμς Πάρκ» των «Αγίων» με 2-1 και περιμένουν, πια, να μάθουν τον αντίπαλό τους στον τελικό.
Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, αυτή θα είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το 3-0 επί της Νότιγχαμ στο πρώτο παιχνίδι του «Σίτι Γκράουντ» (η ρεβάνς θα διεξαχθεί το βράδυ της 1ης Φεβρουαρίου στο «Ολντ Τράφορντ»).
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Σάνι Μπετσίροβιτς, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι οι «πράσινοι» θα προκριθούν στο φετινό Final Four της Euroleague.
Το ελληνικό ποδόσφαιρο πενθεί τον χαμό του Στέφανου Μπορμπόκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών, με την ΕΠΟ και τις ΠΑΕ Ηρακλή και ΠΑΟΚ να εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια.
Ο Νεϊμάρ θυμήθηκε τον οδυνηρό αποκλεισμό της Βραζιλίας από την Κροατία στο Μουντιάλ του 2022, χρησιμοποιώντας μια χαρακτηριστική και φορτισμένη παρομοίωση.