Χαμός για Τσιτσιπά στο ΟΑΚΑ – Επιπλέον 3.500 εισιτήρια προς διάθεση για το Davis Cup
Επιπλέον 3.500 εισιτήρια θα διαθέσει η Ομοσπονδία Αντισφαίρισης, για τους αγώνες της Εθνικής ομάδας στο Davis Cup στο ΟΑΚΑ, όπου θα συμμετάσχει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης.
Η έναρξη των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας τένις για το Davis Cup πλησιάζουν, καθώς το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα υποδεχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (04-05/02) το Εκουαδόρ για τα playoffs της διοργάνωσης.
Η ζήτηση των εισιτηρίων είναι μεγάλη και σε αυτό φυσικά συμβάλλει και η παρουσία του κορυφαίου Έλληνα τενίστα, Στέφανου Τσιτσιπά, στα παιχνίδια. Όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Αντισφαίρισης μάλιστα, θα διατεθούν 3.500 εισιτήρια επιπλέον από το αρχικό νούμερο για τις αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν στο κλειστό του ΟΑΚΑ.
Εκτός από τον Στέφανο, τη σύνθεση της Εθνικής ομάδας ολοκληρώνουν, ο αδερφός του Πέτρος Τσιτσιπάς, ο Μιχάλης Περβολαράκης, ο Αλέξανδρος Σκορίλας και ο Αριστοτέλης Θάνος.
Η ανακοίνωση της ΕΦΟΑ:
«Μετά την εντυπωσιακή πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά και την παρουσία του στον τελικό του Australian Open, καθώς και το τεράστιο ενδιαφέρον της οικογένειας του τένις και των Ελλήνων φιλάθλων για να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας κόντρα στον Ισημερινό στο Davis Cup στις 4 & 5 Φεβρουαρίου, θα ανοίξουν επιπλέον 3.500 θέσεις στο κλειστό γήπεδο «Νίκος Γκάλης» του ΟΑΚΑ.
Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται από το viva.gr
Το ΔΣ της Ε.Φ.Ο.Α. συγχαίρει τον Στέφανο Τσιτσιπά για τη δεύτερη παρουσία του σε τελικό Γκραν Σλαμ και εύχεται σύντομα να βρεθεί στην κορυφή του παγκόσμιου τένις, όπως του αξίζει. Η Εθνική μας Ομάδα ευχαριστεί όλους όσοι βρίσκονται δίπλα της και ιδιαίτερα τους Έλληνες φιλάθλους που θα ενισχύσουν τους αγώνες της με την ένθερμη παρουσία τους».
Τεράστιο βήμα παραμονής στη Serie A έκανε η Φιορεντίνα μετά το 4-1 επί της Κρεμονέζε στο «Τζοβάνι Τζίνι». Οι «Βιόλα» ανέβηκαν στην 16η θέση αφήνοντας ζώνη του υποβιβασμού τη σημερινή τους αντίπαλο.
Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε στο «meridiansports» και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague, ενώ στάθηκε στην σημασία της επιστροφής του Λεσόρ για τον Παναθηναϊκό.
Ο Κέντρικ Ναν ζήτησε και πήρε άδεια για να μεταβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες για να παραβρεθεί στην κηδεία της γιαγιάς του. Στη διάθεση του Αταμάν για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα.