Ο Νικολό Τζανιόλο είναι εδώ και λίγο καιρό «ξένο σώμα» στη Ρόμα, καθώς έχει ζητήσει να φύγει από την ομάδα, αλλά ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής καθυστερεί την πώληση, δημιουργώντας έτσι πρόβλημα στον σύλλογο.
Ο 23χρονος επιθετικός, όχι μόνο απέχει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «τζιαλορόσι» το τελευταίο διάστημα, αλλά «χάλασε» και τη μεταγραφή του στην Μπόρνμουθ, με αποτέλεσμα να μην μπορεί η Ρόμα να ενισχυθεί έγκαιρα. Όπως είναι φυσικό, αυτό τον έχει καταστίσει «κόκκινο πανί» για τους οπαδούς των Ρωμαίων, οι οποίοι φροντίζουν με κάθε τρόπο να του το δείχνουν.
Εκτός από τα εκατοντάδες υβριστικά μηνύματα στους λογαριασμούς του στα social media όμως, κάποιοι το πήγαν σε άλλο επίπεδο. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το «Calciomercato», μια μερίδα οργανωμένων οπαδών βρέθηκε κάτω από το σπίτι του Ιταλού φορ, το βράδυ της Κυριακής, μετά την ήττα από τη Νάπολι με 2-1 και φώναζε πως εκείνος ευθύνεται για τις ήττες στα τελευταία παιχνίδια, καλώντας τον να βγει και να του τα πουν από κοντά.
Ο διεθνής επιθετικός, φοβήθηκε με αποτέλεσμα να ζητήσει τη βοήθεια της αστυνομίας. Σύντομα έφτασε στο σημείο αστυνομική δύναμη με τους οπαδούς να φεύγουν.
Ο αναλυτής του NBA Κέντρικ Πέρκινς τόνισε σε δηλώσεις του ότι το γεγονός πως ο Γιάννης Ανετοκούνμπο δεν ξεκαθαρίζει το θέμα της παραμονής του ή όχι στους Μιλγουόκι Μπακς, συνιστά λανθασμένο χειρισμό.
Οπαδοί της Μπαρτσελόνα προμηθεύουν -μέσω της μαύρης αγοράς- εισιτήρια σε αυτούς του Ολυμπιακού και η καταλανική ομάδα παίρνει μέτρα για να μην γίνει... ερυθρόλευκο το γήπεδό της.
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.