To δεύτερο πιάτο της 20ης αγωνιστικής της Superleague «σερβιρίστηκε» με το πρόγραμμα να περιλαμβλανει δύο αναμετρήσεις.
Η ΑΕΚ πήρε το ντέρμπι με τον Άρη στην «Opap Arena» επικρατώντας με 3-0. Η Ένωση έτσι κατάφερε να περάσει στην κορυφή της βαθμολογίας με 47 πόντους έχοντας ένα ματς περισσότερο από τον Παναθηναϊκό. Στην αντίπερα όχθη, οι Θεσσαλονικείς έμειναν στους 31 βαθμούς και την 5η θέση.
Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε του ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης» με σκορ 2-1. Έτσι το σύνολο του Μίτσελ ανέβηκε στους 42 πόντους παραμένοντας στην τρίτη θέση και θα περιμένει να δει τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ. Από την άλλη πλευρά, οι Κρητικοί έμειναν στους 19 πόντους και την 9η θέση στον βαθμολογικό πίνακα.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε πως θα γυρίσει στους πάγκους μόνο αν βρει το κατάλληλο κίνητρο και ο Άρης Betsson του Ρίτσαρντ Σιάο δείχνει ικανός να του το προσφέρει στο προσεχές μέλλον.