Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει τον σπουδαίο Νόβακ Τζόκοβιτς στον μεγάλο τελικό του Αυστραλιανού Οπεν (0-3), αλλά χάρη στην εξαιρετική πορεία που πραγματοποιήσει στη φετινή διοργάνωση θα ανέβει μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη.
Συγκεκριμένα, από το Νο.4 στο οποίο βρισκόταν πριν ξεκινήσει το πρώτο Grand Slam της φετινής σεζόν, θα ανέβει στο Νο.3, έχοντας 6195 πόντους. Ο συμπατριώτης μας θα είναι 735 βαθμούς πίσω από τον Κάρλος Αλκαράθ και 875 από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος μαζί με το βαρύτιμο τρόπαιο στη Μελβούρνη επιστρέφει και στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, εκτοπίζοντας τον μέχρι πρότινος κορυφαίο τενίστα στον κόσμο, Αλκαράθ.
Ο Ισπανός είχε ανέβει στην πρώτη θέση μετά τον τίτλο που κατέκτησε στο πρόσφατο US Open και παρέμεινε εκεί για 4.5 μήνες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κάρλος Αλκαράθ δεν αγωνίστηκε στο Αυστραλιανό Οπεν λόγω τραυματισμού.
Σε ηλικία μόλις 23 ετών, η Τρίνιτι Ρόντμαν αποξενωμένη κόρη του θρύλου του NBA Ντένις Ρόντμαν, έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα ποδοσφαιρίστρια στον κόσμο, μετά την υπογραφή του νέου της συμβολαίου με την Washington Spirit.
LIVE: Ελλάδα – Ουγγαρία. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ελλάδα – Ουγγαρία για τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
O τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και της Εθνικής, μίλησε στην ιστοσελίδα της FIFPRO για τη σημασία και τη σπουδαιότητα που υπάρχει, ώστε οι ποδοσφαιριστές να ακολουθήσουν την ακαδημαϊκή, ξέχωρα από την αθλητική, καριέρα.
Ο Λανουά απέτυχε ως επικεφαλής της ΚΕΔ και δείχνει ότι δεν μπορεί να οδηγήσει την ελληνική διαιτησία στην πρόοδο, στην ανάπτυξη και σε όσο δυνατόν λιγότερα παράπονα