Προ των πυλών βρίσκονται οι πρώτοι αγώνες των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος, με την ΕΠΟ να γνωστοποιεί τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις τέσσερις «μάχες».
Στην Τούμπα θα βρεθεί ο Σλοβένος Σλάβκο Βίντσιτς, ενώ ο Πορτογάλος Τιάγκο Μάρτινς θα σφυρίξει το Ολυμπιακός-Αρης.
Ο Σλοβένος ρέφερι είναι στην elite κατηγορία της UEFA και είναι η δεύτερη φορά που θα διευθύνει συνάντηση των δύο ομάδων.
Από την άλλη, ο Πορτογάλος είναι στην πρώτη κατηγορία της UEFA και στο παρελθόν είχε χρέη VAR στον ημιτελικό Κυπέλλου ΑΕΚ-Άρης 2-1 (4/3/20), αλλά και στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός 2-3 (21/11/21) στο πρωτάθλημα.
Αναλυτικά οι διαιτητές των προημιτελικών του Κυπέλλου:
Πρόκριση στους «8» του Champions League εξασφάλισε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού και μαζί «αγκάλιασε» την πρώτη θέση στον όμιλο, μετά τη νίκη με 20-9 επί του Αλίμου ΝΑΣ για την 4η αγωνιστική.
LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Παναθηναϊκός για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από το ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Ο ΟΦΗ πέτυχε και τρία τέρματά του στο πρώτο ημίχρονο (16′, 45+4′ Σαλσίδο, 45πεν. Φούντας) κι έτσι πήρε εύκολη νίκη με 3-0 κόντρα στον Πανσερραϊκό, για την 14η αγωνιστική της Super League.