Προ των πυλών βρίσκονται οι πρώτοι αγώνες των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος, με την ΕΠΟ να γνωστοποιεί τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις τέσσερις «μάχες».
Στην Τούμπα θα βρεθεί ο Σλοβένος Σλάβκο Βίντσιτς, ενώ ο Πορτογάλος Τιάγκο Μάρτινς θα σφυρίξει το Ολυμπιακός-Αρης.
Ο Σλοβένος ρέφερι είναι στην elite κατηγορία της UEFA και είναι η δεύτερη φορά που θα διευθύνει συνάντηση των δύο ομάδων.
Από την άλλη, ο Πορτογάλος είναι στην πρώτη κατηγορία της UEFA και στο παρελθόν είχε χρέη VAR στον ημιτελικό Κυπέλλου ΑΕΚ-Άρης 2-1 (4/3/20), αλλά και στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός 2-3 (21/11/21) στο πρωτάθλημα.
Αναλυτικά οι διαιτητές των προημιτελικών του Κυπέλλου:
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπασκόνια, ενώ τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν μπορούν να σκέφτονται από τώρα τα play off.