Ο Πολ Πογκμπά, ο οποίος έχασε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, μετά από χειρουργική επέμβαση στον μηνίσκο, στις αρχές Σεπτεμβρίου, συμμετείχε στην προπόνηση της Γιουβέντους και πλέον, μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στα γήπεδα.
Σύμφωνα με τις σχετικές εκτιμήσεις, ο 29χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός, θα είναι σε θέση ν’ αγωνιστεί ξανά, προς το τέλος του μήνα, ενώ αναφερόμενος στην επιστροφή του, επεσήμανε με ανάρτηση του στο Instagram, πριν από δύο εβδομάδες: «Υπομονή δεν είναι να ξέρεις να περιμένεις, αλλά να ξέρεις να παραμένεις σε καλή στάση περιμένοντας».
Μια εξέλιξη που αλλάζει τα δεδομένα για τη Γιουβέντους η οποία έχει ανατρέψει την κατάσταση και πλέον βρίσκεται στο -7 από την πρωτοπόρο Νάπολι.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Πολ Πογκμπά σε πρόσφατη συνέντευξη του συμβούλεψε τον Κόμπι Μέινου να σκεφτεί καλά τις επιλογές του, προτού υπογράψει την επέκταση της συνεργασίας του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.