Εκφοβισμός δημοσιογράφων και βουλευτών της αντιπολίτευσης, ποινικοποίηση της κριτικής. Ετσι λειτουργούν τα καθεστώτα. Οποιαδήποτε ομοιότητα με την κυβέρνηση είναι (;) συμπτωματική
Ο Άρης πήρε τη νίκη με σκορ 3-0 επί του Αστέρα Τρίπολης, με τους Θεσσαλονικείς να επιστρέφουν στα θετικά αποτελέσματα στη Superleague.
Ο Μάνου Γκαρθία μίλησε για το θετικό αποτέλεσμα, αλλά και για το ότι σημείωσε το πρώτου τέρμα στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του Άρη.
Oι δηλώσεις του Μάνου Γκαρθία:
Για τη νίκη: «Θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη για να δείξουμε στους φιλάθλους ότι επιστρέψαμε, ότι είμαστε όρθιοι μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ».
Για το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα: «Είμαι χαρούμενος για το πρώτο γκολ, βοήθησα την ομάδα μου να φτάσουμε στη νίκη, κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι του κυπέλλου την Τετάρτη (σ.σ Λεβαδειακός)».
Με γκολ του Σέσκο στο 90'+6' η Γιουνάιτεντ απέφυγε την ήττα κόντρα στη Γουέστ Χαμ (1-1) όμως και κρατήθηκε στην 4η της βαθμολογίας, μετά το 2-2 της Τσέλσι με τη Λιντς.
Η Τσέλσι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 ως το 66′, όμως η Λιντς έκανε μεγάλη επιστροφή στο Στάμφορντ Μπριτζ αποσπώντας 2-2, για την 26η αγωνιστική της Premier League. Έχασαν έδαφος για την 4άδα οι μπλε.
Παίκτες όπως ο Τζέιμς, ο Μίροτιτς, ο Μπλοσομγκέιμ αλλά και ο Ντιαλό κάθε άλλο παρά σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται στη Μονακό, παρά το γεγονός ότι ο Πρίγκιπας Αλβέρτος προσπαθεί να βρει