ΑΕΚ: «Μπήκε» ο Βίντα αλλά είναι πολλές οι απουσίες ενόψει Βόλου
Ο Ντομαγκόι Βίντα επέστρεψε στις προπονήσεις της ΑΕΚ και έβγαλε σημαντικό μέρος της προπόνησης.
Ένα καλό νέο είχε η προπόνηση της ΑΕΚ τη Δευτέρα (26/12) αφού μετά από σχεδόν 1,5 μήνα ενσωματώθηκε ο Ντομαγκόι Βίντα που απουσίαζε λόγω της συμμετοχής του στο Μουντιάλ με την Κροατία.
Ο έμπειρος αμυντικός έβγαλε μέρος της προπόνησης και μένει να φανεί αν ο Ματίας Αλμέιδα θα τον πάρει στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Βόλο.
«Ανάσα» για τη Γουλβς με Ποντένσε – Πάρτι των φιλοξενούμενων στην Boxing Day
Από εκεί και πέρα, τα προβλήματα είναι γνωστά για τον Αργεντινό τεχνικό που δεν μπορεί να υπολογίζει για το συγκεκριμένο παιχνίδι στους Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Μοχαμάντι, Φερνάντες και Μάνταλο που έχει υποστεί θλάση.
Ο Τσούμπερ αναμένεται να είναι μετά από καιρό στην αποστολή και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ακόμη και βασικός, ενώ στον Βόλο θα ταξιδέψει και ο Άμραμπατ που επίσης έχει επανέλθει μετά την επέμβαση στο γόνατο.
- Επιστρέφει η περιφερειακή λίγκα στα Βαλκάνια
- Η αφιέρωση του Κώστα Σλούκα στον Αταμάν για τον χαμό της μητέρας του (vid)
- Ο Ολυμπιακός, το 23% στο τρίποντο και η απόφαση για τον Πίτερς (vids)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (22/2): Πού θα δείτε τα ματς της Super League και παιχνίδια από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
- Το μήνυμα του Χέιζ-Ντέιβις: «Δεν ακούω πολύ καλά πάνω στις επευφημίες για τον MVP» (pic)
- Παναθηναϊκός: Το πάρτι μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου (pics)
- Super League: Εντός έδρας η ΑΕΚ με Λεβαδειακό, δύσκολες αποστολές σε Λάρισα και Κρήτη για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: Η πρώτη αντίδραση μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/tony-chen-9hX9N-wMyzQ-unsplash-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442