Τα φετινά Χριστούγεννα είναι ξεχωριστά για όλους τους Αργεντίνους.
Φυσικά ο λόγος είναι η κατάκτηση του Μουντιάλ, από την παρέα του Λιονέλ Μέσι, έπειτα από 36 ολόκληρα χρόνια, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας να δημιουργεί ένα εκπληκτικό βίντεο στο οποίο ένα παιδάκι πάει στο δέντρο για να ανοίξει το δώρο του και φυσικά είναι το τρόπαιο του Μουντιάλ που του έφερε ο Άγιος Λιονέλ Μέσι, το οποίο το φίλησε σαν τον «Pulga».
Θρυλική διασταύρωση Μέσι – Μαραντόνα στην Αργεντινή «Ευχαριστώ Άγιε Λιονέλ. Το πιο πολύτιμο δώρο είναι ήδη στο σπίτι. Συγχαρητήρια σε όλο τον λαό της Αργεντινής! Χρόνια πολλά σε όλους τους πρωταθλητές κόσμου», είναι το μήνυμα της Ομοσπονδίας.
¡Gracias Papá Lionel! ? El regalo más preciado ya está en casa ?
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Τα «σενάρια» θέλουν Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κοιτάζουν με ενδιαφέρον τον τεχνικό της Βίλα, αλλά οι «χωριάτες» θεωρούν δεδομένη την παραμονή του Ισπανού
Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη του ΠΑΟΚ κατά κράτος και μετά τη νίκη της με 3-0, πήγε στο +8 από τους ασπρόμαυρους. – Κεντζιόρα (36′, αυτ.), Κοϊτά (74′) και Πινέδα (80′) τα γκολ της «Ένωσης».