Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προετοιμάζονται για την κηδεία του Πελέ;

Προετοιμάζονται για την κηδεία του Πελέ;

Κινητικότητα στο γήπεδο της Σάντος. Τι γράφει η Ole

Οι κάτοικοι στη γειτονιά του Βίλα Μπελμίρο κοιτούν με αγωνία αλλά και λύπη τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στο γήπεδο της αγαπημένης τους Σάντος, το Ουρμπάνο Καλντέιρα.

Τις δύο τελευταίες ημέρες στήθηκαν δύο σκηνές στο κέντρο του αγωνιστικού χώρου, ενώ εργάτες μεταφέρουν προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Στις εικόνες που μεταδόθηκαν μέσω των social media φαίνεται ένα «χρυσό φέρετρο» στο εσωτερικό του γηπέδου, ενώ τοποθετούνται μαρμάρινες εικόνες με τη μορφή του Πελέ.
Ολοι υποψιάζονται τι συμβαίνει αλλά κανείς δεν τολμά να το παραδεχτεί.

Συγκινεί η κόρη του Πελέ: «Ακόμη μια νύχτα μαζί»

Η αστυνόμευση στην περιοχή του Βίλα Μπελμίρο αυξήθηκε και τα φορτηγά πηγαινοέρχονται μεταφέροντας ειδικές πλάκες σαν αυτές που τοποθετούνται για την προστασία του αγωνιστικού χώρου.

Μια απόκοσμη σιωπή, τόσο εκκωφαντική μα και τόσο θλιμμένη.

Αυτό που φοβούνται να πουν οι Βραζιλιάνοι το έγραψε η αργεντίνικη ιστοσελίδα ole: «Προετοιμάζονται για την πιθανή κηδεία του Πελέ στα στάδιο της Σάντος».

Ο κατά πολλούς σπουδαιότερος ποδοσφαιριστής βαδίζει αργά και σταθερά προς τα Ηλύσια Πεδία. Η υγεία του δεν παρουσιάζει καμία βελτίωση και μία από τις θυγατέρες του, η Κέλι Νασιμέντο δημοσίευσε τα ξημερώματα του Σαββάτου φωτογραφία στην οποία διακρίνεται να είναι ξαπλωμένη πάνω στο στήθος του Πελέ συνοδευόμενη από το σχόλιο: «Είμαστε ακόμα εδώ, στον αγώνα και με πίστη. Άλλη μία νύχτα μαζί».

Ο Πελέ έχει ταυτιστεί με τη Σάντος, είναι η ομάδα στην οποία ξεκίνησε, μεγαλούργησε και μετατράπηκε σε παγκόσμιο είδωλο.

Προς τιμήν του τα μέλη του κλαμπ αποφάσισαν να τοποθετηθεί ένα στέμμα στην κορυφή του θυρεού της φανέλας της για τη σεζόν 2023.

Η συνομοσπονδία της Λατινικής Αμερικής είχε προτείνει προ ημερών στην ομοσπονδία της Βραζιλίας την αντικατάσταση των τριών εκ των πέντε αστέρων που στεφανώνουν τον θυρεό της Σελεσάο με τρεις καρδιές, όπως λέγεται στα πορτογαλικά η περιοχή στην οποία γεννήθηκε ο Πελέ (Tres Coracoes) στην πολιτεία Μίνας Ζεράις.

Είναι όσα και τα Παγκόσμια Κύπελλα έχει κατακτήσει.

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024