Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θρυλική διασταύρωση Μέσι - Μαραντόνα στην Αργεντινή

Θρυλική διασταύρωση Μέσι – Μαραντόνα στην Αργεντινή

Τα ονόματα Μέσι και Μαραντόνα σε κεντρικούς δρόμους σε κωμόπολη στην Αργεντινή.

Μετά τον θρίαμβο της εθνικής Αργεντινής και την κατάκτηση του Μουντιάλ, μια μικρή κωμόπολη της χώρας αποφάσισε να δώσει τα ονόματα των Μέσι και Μαραντόνα σε δύο κεντρικούς της δρόμους.

Η κωμόπολη Ουριμπούρου, που βρίσκεται στην επαρχία της Λα Πάμπα, θα ονομάσει τους κεντρικούς της δρόμους με τα ονόματα των δύο καλύτερων Αργεντινών ποδοσφαιριστών. Έφτασε η στιγμή που Λιονέλ Μέσι και Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα θα… διασταυρώνονται.

Η «τρέλα» των Αργεντινών φαίνεται πως δεν έχει τελειωμό. Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου δεν έχουν σταματήσει σε όλη τη χώρα από το βράδυ της Κυριακής.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα της Λατινικής Αμερικής δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος από τον Λιονέλ Μέσι. Σημείωσε δύο τέραματα και με μια ακόμα ηγετική εμφάνιση χάρισε τον τίτλο στη χώρα του, προσθέτοντας ένα ακόμα τρόπαιο στη συλλογή του.

Διασταύρωση Μέσι – Μαραντόνα στην Αργεντινή

Το δημοτικό συμβούλιο της Ουριμπούρου ενέκρινε ήδη την αλλαγή ονόματος των κεντρικών της δρόμων σε Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα και Λιονέλ Μέσι.

Οι δύο δρόμοι θα συναντούν ο ένας τον άλλον και η κωμόπολη της Ουριμπούρου είναι η πρώτη που θα το πετύχει στη χώρα.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της περιοχής, υπάρχουν ήδη πολλοί δρόμοι με τα ονόματα του Λιονέλ Μέσι και του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Ωστόσο εκείνοι οι δρόμοι δεν διασταυρώνονται.

Αυτό που μένει να γίνει είναι να αλλάξουν οι πινακίδες στους δρόμους πόλης, δημιουργώντας έτσι την πιο «θρυλική» διασταύρωση της χώρας.

Ο Λιονέλ Μέσι έδωσε αγώνα επί μία 15ετία προκειμένου να τα καταφέρει. Μπορεί να είχε κατακτήσει σχεδόν τα πάντα στην καριέρα του, αλλά έλειπε το πιο σημαντικό τρόπαιο από τη συλλογή του. Αυτό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Φαίνεται πως το ήθελε τόσο πολύ που έφτασε σε σημείο να κοιμάται αγκαλιά μαζί του. Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram έχουν συγκεντρώσει περισσότερα από 13 εκατομμύρια likes. Χάρηκαν όλοι μαζί για τη μεγάλη επιτυχία, με τους υποστηρικτές του να σημειώνουν πως παραμένει ένας απλός άνθρωπος που χαίρεται σαν μικρό παιδί.

View this post on Instagram

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024