Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άραβας προσφέρει ένα εκατ. ευρώ στον Μέσι για το bisht που φόρεσε στην απονομή

Άραβας προσφέρει ένα εκατ. ευρώ στον Μέσι για το bisht που φόρεσε στην απονομή

Ένας Άραβας προσφέρει ένα εκατομμύριο δολάρια για τον βασιλικό μανδύα που φόρεσε ο αρχηγός της εθνικής Αργεντινής στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Η κίνηση του σεΐχη Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ Θανί να φορέσει ένα bisht στον Λιονέλ Μέσι προτού του δώσει να σηκώσει στον ουρανό του Κατάρ το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου προκάλεσε έντονες συζητήσεις.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που υποστήριξαν πως ήταν μια κίνηση του σεΐχη προκειμένου να χρησιμοποιήσει το Μουντιάλ και το πρόσωπο του Μέσι για να διαφημίσει το καθεστώς του Κατάρ, ενώ άλλοι θύμισαν ότι στη χώρα που φιλοξένησε το Παγκόσμιο Κύπελλο έχασαν τη ζωή τους χιλιάδες εργάτες κατά τη διάρκεια κατασκευής των γηπέδων.

Παράλληλα, κάποιοι ανέφεραν την ιστορική διαδρομή της συγκεκριμένης ενδυμασίας, του παραδοσιακού ανδρικού βασιλικού μανδύα, τον οποίο φορούσαν οι Άραβες πολεμιστές μετά από τις νίκες τους.

Συλλεκτικό το bisht του Μέσι

Το bisht που φόρεσε ο Μέσι, έγινε αμέσως αντικείμενο του πόθου για τους συλλέκτες όλου του κόσμου, με έναν από αυτούς να μην χάνει χρόνο και να κάνει την προσφορά του στον Αργεντίνο σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Ο Αχμέντ Αλ Μπαρουάν, πρώην μέλος του Συμβουλίου Συνεργασίας του Ομάν, προσφέρει στον αρχηγό της εθνικής Αργεντινής ένα εκατομμύριο δολάρια για να του πουλήσει την βασιλική τήβεννο.

«Φίλε μου Μέσι, σε συγχαίρω για τη νίκη σου. Ο πρίγκιπας (σεΐχης) Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ Θανί με συγκίνησε όταν σου πρόσφερε το bisht ως σύμβολο μεγαλοψυχίας και σοφίας. Σου δίνω 1 εκατομμύριο δολάρια για να μου δώσεις αυτό τον μανδύα» έγραψε στο Twitter ο Αχμέντ Αλ Μπαρουάν.

Πλέον, μένει να φανεί αν το συγκεκριμένο bisht βρίσκεται στην κατοχή του Αργεντίνου σούπερ σταρ και αν ο ίδιος θα αποδεχθεί την προσφορά, δίνοντας πιθανόν τα χρήματα σε κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό.

Sports in

ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62: Στα πλέι οφ με σόου του Κέβιν Πόρτερ

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε του Αμαρουσίου με 77-62 και πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ της Basket League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024