Μαρόκο: Πόσες θέσεις ανέβηκε στο FIFA Ranking μετά το Μουντιάλ
Μετά την εκπληκτική του πορεία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, το Μαρόκο κέρδισε άνοδο 11 θέσεων στο FIFA Ranking και από το νούμερο 22 που βρισκόταν πλέον θα βρίσκεται στο Νο11.
Το Μαρόκο έγραψε ιστορία στο Μουντιάλ του Κατάρ καθώς έγινε η πρώτη αφρικάνικη ομάδα που έφτασε στους «4» του Παγκόσμιου Κυπέλλου πραγματοποιώντας εντυπωσιακή πορεία.
Μπορεί να μην ανέβηκε στο βάθρο καθώς ηττήθηκε στον μικρό τελικό από την Κροατία με 2-1, ωστόσο ο «άθλος» αυτός που πέτυχε η ομάδα του Ουαλίντ Ρεγκραγκί θα εξαργυρωθεί στο FIFA Ranking.
Τα «λιοντάρια του Άτλαντα» κέρδισαν άνοδο 11 θέσεων στην σχετική λίστα της FIFA και έτσι στην ανανεωμένη έκδοση της θα βρίσκεται στο Νο11 από το Νο22 που βρισκόταν εώς τώρα ξεπερνώντας και την Σενεγάλη που ήταν πιο πάνω από όλες τις αφρικάνικες ομάδες.
Ο Λεβαδειακός επέστρεψε στις νίκες και συνέχισε την επέλασή του καθώς έλαμψε και κόντρα στην ΑΕΛ Novibet στο ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο της
Σε ένα παιχνίδι που θύμισε τα μεγάλα ντέρμπι του παρελθόντος, ο Άρης Betsson νίκησε με 82-80 στο γεμάτο Ιβανώφειο τον Ηρακλή, με τον Τζόουνς να πετυχαίνει το νικητήριο καλάθι και τον Φόρμα να αποδεικνύεται μοιραίος στο τέλος.
Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Αρης ψήφισαν τον διοικητικό απολογισμό, όμως η ΑΕΚ προτίμησε την απομόνωση. Επίσης, είναι ξεκάθαρο ότι η διαιτησία είναι θέμα Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου