Adele: «Οι συναυλίες μου προκαλούν τρόμο, ξεκίνησα ψυχοθεραπεία»
Η διάσημη τραγουδίστρια μίλησε για τα συναισθήματά της και όσα την προβληματίζουν
Οι ψυχοθεραπείες στο παρελθόν είχαν αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας της Adele. H διάσημη τραγουδίστρια είχε μιλήσει ανοιχτά για τις συνεδρίες που παρακολουθούσε μετά το διαζύγιό της και μάλιστα είχε εξομολογηθεί πόσο πολύ τη βοήθησαν για να γυρίσει σελίδα στη ζωή της.
Στη συναυλία της στο «Colosseum» του «Caesars Palace», η Βρετανή σταρ αποκάλυψε στους χιλιάδες θαυμαστές της, που συγκεντρώθηκαν για να την απολαύσουν, ότι ξεκίνησε και πάλι την ψυχοθεραπεία.
«Έκανα μέχρι και πέντε συνεδρίες την ημέρα»
«Ξεκίνησα και πάλι την ψυχοθεραπεία. Την είχα σταματήσει για κάποια χρόνια, το χρειαζόμουν», είπε αρχικά.
Και πρόσθεσε: «Την περίοδο του διαζυγίου, έκανα μέχρι και πέντε συνεδρίες για ψυχοθεραπεία την ημέρα. Τώρα, το κάνω, γιατί θέλω να σιγουρευτώ ότι κάθε εβδομάδα βελτιώνομαι και να είμαι βέβαιη, πως μπορώ να σας δώσω τα πάντα».
Tόνισε επίσης, πως οι δημόσιες εμφανίσεις και οι συναυλίες της προκαλούν τρόμο. «Με τρομάζουν, ειδικά όταν πρέπει να εμφανιστώ μπροστά σε τόσο μεγάλο πλήθος και να μην πάει τίποτα στραβά».
Adele has opened up about having therapy again to cope with the enormity of her Las Vegas residency, which is first time after she had 5 a day sessions during her divorce in 2019. https://t.co/WL2QLi7m5Y
— Metro (@MetroUK) December 11, 2022
Όπως εξήγησε η Adele, η θεραπεία είναι ο μόνος τρόπος που μπορεί να τη βοηθήσει να διαχειριστεί το άγχος της και να εξαφανίσει τον φόβο της. «Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να συνεχίζω να ανεβάζω την καριέρα μου», υπογράμμισε σχετικά.
«Αυτή την εβδομάδα, οι συνεδρίες που έκανα ήταν πολύ ενδιαφέρουσες. Αφορούσαν ακριβώς αυτές τις εμφανίσεις, ήμουν πολύ συναισθηματική. Λατρεύω να δημιουργώ μουσική, αλλά κάτι υπάρχει στις ζωντανές εμφανίσεις που με φοβίζει και με γεμίζει τρόμο. Για τον λόγο αυτό, δεν είμαι καλλιτέχνιδα που κάνει πολλές περιοδείες. Την τελευταία φορά, το έκανα μόνο και μόνο για να αποδείξω ότι μπορώ», ανέφερε ακόμα.
Κλείνοντας, εξομολογήθηκε πως αυτή την περίοδο είναι «πιο ευτυχισμένη από ποτέ». Βέβαια, αυτό ίσως να οφείλεται και στην προσωπική της ζωή, η οποία πάει από το καλό στο καλύτερο.
Στο πλευρό της τον τελευταίο χρόνο, βρίσκεται ο Ριτς Πολ, ένας από τους κορυφαίους μάνατζερ των μεγαλύτερων αστέρων του NBA.
Η ίδια σε συνέντευξή της στο Elle πρόσφατα, είχε δηλώσει για εκείνον: «Ποτέ δεν ήμουν τόσο ερωτευμένη! Έχω πάθει εμμονή μαζί του. Σίγουρα θέλω περισσότερα παιδιά. Είμαι νοικοκυρά και μια σταθερή ζωή με βοηθάει στη μουσική μου. Όμως αυτή τη στιγμή, το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι το Λας Βέγκας. Θέλω να τα καταφέρω».
- Από τους μουλάδες, στον μονάρχη; – Το Ιράν σε ιστορικό σημείο καμπής, σε μια μεταβαλλόμενη Μέση Ανατολή
- Οι δύο παλιόφιλοι Ματ Ντέιμον και Μπεν Άφλεκ παραδέχονται ότι ήταν «παράξενα παιδιά»
- Μήπως το ράλι στα ακίνητα έπιασε ταβάνι; – Αυξήσεις τιμών ως 115% στην οκταετία
- Από τις «ψυχεδελικές» αράχνες έως τα ευρωπαϊκά χέλια: 10 είδη που το 2026 βρίσκει στο χείλος της εξαφάνισης
- Δέκα «μαχαίρια» στις συντάξεις – Χιλιάδες άνθρωποι χάνουν 3,5 δισ. ευρώ μέσα στο 2026
- Γιατί μπορεί να συμβεί ένα «Κραν Μοντανά» και στην Αθήνα
- Εδαφικές φιλοδοξίες του Τραμπ: Νέος ιμπεριαλισμός ή «τα καινούργια ρούχα του αυτοκράτορα;»
- Τα 4 σενάρια για να αυξηθούν οι αποταμιεύσεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 11.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/mika-baumeister-jusdwg_T0dU-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442